Deszczowa bardzo mi spasowała. Fajnie zaciapana i nieostrość pasuje. Kiedyś robiłem dużo takich mazajowatych fot. Nazwałem nawet taki gatunek fiksografią.![]()
Deszczowa bardzo mi spasowała. Fajnie zaciapana i nieostrość pasuje. Kiedyś robiłem dużo takich mazajowatych fot. Nazwałem nawet taki gatunek fiksografią.![]()
Dzięki za komentarzeWiem, Rafał, pamiętam Twoje fiksografie. Chwilowo jestem pusty i nie mam więcej zdjęć do pokazania, bo ostatni plener za bardzo nie wyszedł. Mam jednak nadzieję, ze ten stan nie będzie trwał długo
![]()
deszcz znaczy 205 - baaardzo fajne
Wrzucaj, wrzucaj. Ostatnio bardzo się rozleniwiłeś fotograficznie.
Pozwolę się nie zgodzić. Po prostu w dużej mierze robię zdjęcia do szuflady, trochę pokazuję, ale niewiele. Nie znaczy to, że przestałem robić zdjęcia. suchar istnieje nie tylko w sieciDużo zdjęć leży w postaci własnoręcznie zrobionych odbitek w szufladzie. Nie jest też tak, że "robienie zdjęć" to tylko praktyczne robienie zdjęć. Czasem trzeba się wiele nachodzić, napatrzeć i przede wszystkim namyśleć, by zrobić zdjęcie. A to, jak wiadomo, trwa. Ponadto ostatnio w ogóle nie mam czasu na nic, a więc między innymi na latanie do labu po skany (no i funduszy na skany).
Dawno nic nie wrzucałem. Wrzucę zatem zdjęcie pt. "Nowe, stare". Tyle tylko, że albo pomyliłem przejścia, albo ktoś śmietnik zwinął
207. Nowe, stare
Pzdr
Od pewnego czasu bardzo geometrycznie się u Ciebie zrobiło. I dobrze. Lubię taką syntetyczną zabawę. Podoba mi się również konsekwencja w dokumentowaniu tego miejsca.Z chęcią zobaczył bym serię za jakiś czas, ale na to przyjdzie nam poczekać
Dzięki za komentarzW pewien sposób się przymierzam do serii z tego miejsca, ale jak się już zdążyłem zorientować, chyba tak naprawdę sfotografowałem dwa różne miejsca
A co do geometryczności, to chyba kwadrat taki jest, sprzyja liniom i zabawie kompozycją. Do takiego dochodzę wniosku coraz częściej.
Pzdr