Strona 87 z 95 PierwszyPierwszy ... 37778586878889 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 861 do 870 z 947

Wątek: Zdjecia suchara

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Czasem jak czytam Twoje komentarze, zastanawiam się, o co Ci chodzi? Często nowi forumowicze proszą o "konstruktywną krytykę". U Ciebie nie ma konstruktywnej, ani tym bardziej krytyki! Albo "jaja" sobie robisz, albo trollujesz
    I jaja i trolling... a suchar i tak wie o co mi chodzi (aczkolwiek nie na pewno... )
    EDIT - na pewno (chyba).
    Ostatnio edytowane przez mariush ; 22.09.08 o 22:10

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    I jaja i trolling... a suchar i tak wie o co mi chodzi (aczkolwiek nie na pewno... )
    Domyślam się, o co Ci chodzi...

PS. Panowie, o trollach na PW, bo tutaj to ja jednak będę kasował
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Czasem jak czytam Twoje komentarze, zastanawiam się, o co Ci chodzi? Często nowi forumowicze proszą o "konstruktywną krytykę". U Ciebie nie ma konstruktywnej, ani tym bardziej krytyki! Albo "jaja" sobie robisz, albo trollujesz
    konstruktywna krytyka to jest.

Masz zdjęcie jeziora i mówisz że brakuje zaglówki
    masz zdjęcie przejścia podziemnego i mówisz że brakuje saksofonisty... w czym problem...

Czyli generalnie komentarz że mejsce OK tylko w przejściu nic się nie dzieje.
    Nic prostrzego jak tam częściej bywać i poczekać na żebraka, saksofoniste czy cokolwiek innego..

jakie trolowanie. Zdecydowanie się czepiasz :/

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Na 203 brakuje człowieka z saksofonem, tudzież fagotem.
    Wyobrażasz sobie faceta z tymi dwoma instrumentami naraz? Ja nie! Może w Warszawie jest to widok codzienny
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Wyobrażasz sobie faceta z tymi dwoma instrumentami naraz? Ja nie! Może w Warszawie jest to widok codzienny
    helmuth, przestań, bo to ty trollujesz, a nie mariush.

Jeszcze jeden post o tym samym i naprawdę będę kasował.

Niezmiernie jest mi miło, Panie helmuth, że rozpieprzasz mi Pan wątek, w którym chciałem pokazać moje zdjęcia.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    O - dobas zrozumiał!
    Napiszę jeszcze raz:
    Zdjęcie się podoba. Podoba się dynamika górnej jego części, wygenerowana przez światła ułożone ręką genialnego szaleńca (schizofrenika prawdopodobnie - ma facet piękny, niepoukładany umysł). Światło powoli rozlewające się od dołu kadru coraz silniejszym nurtem zamienia się w jego centralnym punkcie w wypalone, kipiące Iguassu, obmywające przy okazji ściany tunelu kojąca smuga niczym zimny prysznic o kacowym poranku. I w tym momencie moje zmysły wrzeszczą na całe gardło "GDZIE JEST &^^%NY SAKSOFONISTOFAGOCISTA???" Czy takiej masy emocji i wrażeń świetlnych nie możnaby lekko przygasić coolową synkopą opierającego się plecami o ścianę tunelu ulicznego muzyka? Czyż nie dałoby to zmysłom momentu wyciszenia przed ostatecznym nurkiem do jednego z wieńczących obraz smietników?

To była wersja grafomańska, a ja napisałem po prostu że na 203 brakuje człowieka z saksofonem, tudzież fagotem. Przykro mi sie robi kiedy zarzuca mi się trollowanie...

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    O - dobas zrozumiał!
    Napiszę jeszcze raz:
    Zdjęcie się podoba. Podoba się dynamika górnej jego części, wygenerowana przez światła ułożone ręką genialnego szaleńca (schizofrenika prawdopodobnie - ma facet piękny, niepoukładany umysł). Światło powoli rozlewające się od dołu kadru coraz silniejszym nurtem zamienia się w jego centralnym punkcie w wypalone, kipiące Iguassu, obmywające przy okazji ściany tunelu kojąca smuga niczym zimny prysznic o kacowym poranku. I w tym momencie moje zmysły wrzeszczą na całe gardło "GDZIE JEST &^^%NY SAKSOFONISTOFAGOCISTA???" Czy takiej masy emocji i wrażeń świetlnych nie możnaby lekko przygasić coolową synkopą opierającego się plecami o ścianę tunelu ulicznego muzyka? Czyż nie dałoby to zmysłom momentu wyciszenia przed ostatecznym nurkiem do jednego z wieńczących obraz smietników?

To była wersja grafomańska, a ja napisałem po prostu że na 203 brakuje człowieka z saksofonem, tudzież fagotem. Przykro mi sie robi kiedy zarzuca mi się trollowanie...

mariush, kurczę, przecież ja też od razu zrozumiałem, o co Ci chodzi Inaczej nie napisałbym, że tam wrócę w poszukiwaniu ludzi I nie, nie jesteś trollem.
    Pzdr

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Im dłużej się przyglądam, tym bardziej podoba mi się geometryczność, klaustrofobiczność i mrok. W prostocie siła.
    Aczkolwiek... zdjęcie nabrałoby nowej treści, byłoby równie interesujące, gdyby autor udał się jeszcze raz w owe miejsce i zapolował na... ja wiem... jakiegoś muzyka (może być z fagotem).

rocco
    Gość
    Kurczę, półtorej strony komentarzy do komentarza

Fotka jest dobra, nawet bardzo dobra.
    Podoba mi się światło stopniowo słabnące na ścianach przejścia i rozkładające się w formę krzyża. Formę tę zakłócają a raczej przełamują poziome pasma świetlówek na suficie z tą najjasniejsza w mocnym punkcie obrazu.
    Podoba mi się tak jak jest, saksofonisty z fagotem mi tu nie brakuje chociaż nie przeczę, mógłby uatrakcyjnić kadr.
    Tylko to byłby już zupełnie inny kadr

| OlyJedi Awatar HrabiaMiod
    Mieszka w
    Kraków, Poland
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Bardzo podoba mi się 203. Piękne czernie, kontrast, udany kadr i perspektywa. Podoba mi się klimat tego zdjęcia, jego prostota i przestrzenność (lampy na plus).
    Z jednej strony przychylałbym się do tego saksofagonisty, a z drugiej nie. Wtedy byłoby to zupełnie inne zdjęcie. Wtedy grajek odciągałby moją cenną uwagę od prostoty, zakłócałby mi pewien rytm, pewną melodię. Myślę, że możesz wykonać fotografię z takim samym kadrem i dołożyć tam saksofagonistę. Albo taki cykl? Ten sam kadr, światło i różne postacie - a to saksofagonista, a to skrzypek, a to żebrak, a to prostytutka, a to dziecko z piłką. Puentą niech będzie żaglówka wspomniana przez dobasa.

pozdrawiam

P.S. Helmuth - na luz! : )