Strona 8 z 95 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 947

Wątek: Zdjecia suchara

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    suchar...ja nie kapuję co Cię ujeło w tej sytuacji, może ja jestem jakiś twardoskóry, niewrażliwy drań ale ta fotka dla mnie to przypadkowy strzał. Już kiedyś Ci pisałem że zdjęcie ma gadać a ewentualny komentarz autora ma tylko uzupełniać obraz, tutaj znów się musiałeś nagadać a mimo to ja i tak nie kumam tej fotki, no sorry...
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32
    suchar...ja nie kapuję co Cię ujeło w tej sytuacji, może ja jestem jakiś twardoskóry, niewrażliwy drań ale ta fotka dla mnie to przypadkowy strzał. Już kiedyś Ci pisałem że zdjęcie ma gadać a ewentualny komentarz autora ma tylko uzupełniać obraz, tutaj znów się musiałeś nagadać a mimo to ja i tak nie kumam tej fotki, no sorry...
    Dla mnie ta sytuacja wygladala zabawnie. Ta fotka miala byc wlasnie taka "sympatyczna", bo i taka byla sytuacja. Tyle. Mysle, ze nie ma wielkiego sensu, bym tlumaczyl co mnie ujelo, jesli Ciebie nie ujelo. Ot, taka fotka. Z reszta pisalem to, ze to nie jest nic wielkiego. Rozumiem, ze Ci sie nie podoba. Mi nie podoba sie Twoje PS-owanie. Kazdy ma swoj gust. Po to wystawiam tu te fotke, by ja skomentowano. Ty mowisz tej fotce "nie", a agapiet "sympatyczna". Moze sie podobac i moze nie.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    Dla mnie ta sytuacja wygladala zabawnie. Ta fotka miala byc wlasnie taka "sympatyczna", bo i taka byla sytuacja. Tyle. Mysle, ze nie ma wielkiego sensu, bym tlumaczyl co mnie ujelo, jesli Ciebie nie ujelo. Ot, taka fotka. Z reszta pisalem to, ze to nie jest nic wielkiego. Rozumiem, ze Ci sie nie podoba. Mi nie podoba sie Twoje PS-owanie. Kazdy ma swoj gust. Po to wystawiam tu te fotke, by ja skomentowano. Ty mowisz tej fotce "nie", a agapiet "sympatyczna". Moze sie podobac i moze nie.
    Pzdr
    ale gdzie tutaj jest ta sympatyczność? nie widac emocji na twarzach bo jedna odwrócona tyłem a druga zbyt odległa by cokolwiek z niej wyczytać? Ty być może widziałes minę tej pani tyłem do widza albo potknięcie się pani z wóżkiem na dalszym planie i stąd sytuacja wydała Ci się interesująca...czemu od razu wyjeżdżasz z tekstami "mnie się nie podoba Twoje Psowanie, Ty mówisz fotce nie" Dałem dziś zdjęcie bez PSowania to się czepiłes kaloryfera...a potem się dziwisz że brak komentarzy pod zdjęciem, ja już napewno nie będę komentował Twoich zdjęć...
    pozdrawiam

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32
    Pzdr
    ale gdzie tutaj jest ta sympatyczność? nie widac emocji na twarzach bo jedna odwrócona tyłem a druga zbyt odległa by cokolwiek z niej wyczytać? Ty być może widziałes minę tej pani tyłem do widza albo potknięcie się pani z wóżkiem na dalszym planie i stąd sytuacja wydała Ci się interesująca...czemu od razu wyjeżdżasz z tekstami "mnie się nie podoba Twoje Psowanie, Ty mówisz fotce nie" Dałem dziś zdjęcie bez PSowania to się czepiłes kaloryfera...a potem się dziwisz że brak komentarzy pod zdjęciem, ja już napewno nie będę komentował Twoich zdjęć...
    pozdrawiam
    Hej, hej, hej spokojnie. Przepraszam, jesli to zabrzmialo niemile. Nie chcialem tego tak wyrazic. Nie wyjezdzam z zadnymi tekstami. Jest to tak zabrzmialo, to nie tak mialo. Chodzilo mi tylko o to, ze ludzie maja rozne gusta. Tobie nie przypada do gustu moja fotka, mi twoje PS-owanie. Agapiet powiedziala, ze ta fotka jest symaptyczna, Tobie sie ona nie podoba. Tylko o to mi chodzilo. willow, nie gniewaj sie, nie chcialem Cie urazic. A co do tego kaloryfera-ja na prawde jestem pod wrazeniem Twoich portretow. Robisz je swietnie, umiesz to bardzo dobrze. Portret Ani byl bardzo dobry (co z reszta pisalem), jedyne, co wedlgu mnie bylo tam nie tak, to ten kaloryfer. To chyba swiadczy tylko o tym, jak dobry byl sam portret, skoro jedynym mankamentem byl kaloryfer, ktory bylo widac. Prosze Cie, nie gniewaj sie i zapraszam do komenotwnia w przyszlosci. Jeszcze raz przepraszam...

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Chodzilo mi tylko o to, ze ludzie maja rozne gusta. Tobie nie przypada do gustu moja fotka, mi twoje PS-owanie. Agapiet powiedziala, ze ta fotka jest symaptyczna, Tobie sie ona nie podoba. Tylko o to mi chodzilo. willow, nie gniewaj sie, nie chcialem Cie urazic. Prosze Cie, nie gniewaj sie i zapraszam do komenotwnia w przyszlosci. Jeszcze raz przepraszam...
    spokojnie chłopie, ja nie jestem baba i nie obrażam się śmiertelnie na 2 tygodnie
    Posłuchaj suchar, owszem ludzie mają inne gusta, to fakt, tylko tutaj już nie chodzi o gusta, to zdjęcie jest słabe z powodów które opisałem wyżej a nie dlatego ze nie jest w moim guście! Przestań się zasłaniac tym co napisała Agapiet, ona jest kobietą i może reaguje tak na każde zdjęcie na którym są dzieci (Agapiet tylko teoretyzuję ) a moze poprostu chciała być dla Ciebie miła? A nawet jeżeli tak naprawdę uważa, to czy "sympatyczne=dobre"?? Moim zdaniem, niee, a Twoim?
    Prawie wcale nie komentuję zdjęć, ale jeżeli już to robię to staram się to zrobić rzeczowo i tak zeby autor coś z mojej pisaniny wyniósł, z mojej strony nie licz na komentarze "sympatyczne zdjęcie" jeżeli chcesz zebym pisał takie jak ten powyżej nie ma sprawy

pozdrawiam

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    willow masz racje. To zdjecie jest nienajlepsze, ale slowo "symaptyczne" sugeruje "podoba sie". Ja w tych kategoriach to rozpatrywalem. Tobie sie "nie podoba". A to, czy jest slabe, to wbrew pozorom inna kwestia. Dobra, zostawmy juz to zdjecie, bo te Panie ze zdjecia juz sie pewnie znudzily naszymi dywagacjami Licze, ze bedziesz nadal rzeczowo komentowal moje zdjecia, gdyz umiesz wiecej ode mnie i moge sie od Ciebie sporo nauczyc
    Ja rowniez pozdrawiam

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    willow masz racje. To zdjecie jest nienajlepsze, ale slowo "symaptyczne" sugeruje "podoba sie". Ja w tych kategoriach to rozpatrywalem. Tobie sie "nie podoba". A to, czy jest slabe, to wbrew pozorom inna kwestia. Dobra, zostawmy juz to zdjecie, bo te Panie ze zdjecia juz sie pewnie znudzily naszymi dywagacjami Licze, ze bedziesz nadal rzeczowo komentowal moje zdjecia, gdyz umiesz wiecej ode mnie i moge sie od Ciebie sporo nauczyc
    Ja rowniez pozdrawiam
    masz rację, zostawmy

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    I w pokojowej atmosferze zakonczylismy spor nad jednym, malym, srednim zdjeciem...

Jutro wrzuce jakies fotki ksiezyca, cos tam zrobilem, ale nic wielkiego nie wyszlo niestety :/ Na dodatek teraz, kiedy mialo byc najciekawiej (ksiezyc mial swiecic na czerwono/rudo), jest za chmurami :/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Trudno oceniać wszystko według jednego klucza. Jeżeli zdjęcie przedstawia jakąś sytuację (reporterka, street) pod trochę innym kątem patrzymy niż na dopracowane portrety albo pejzaż
    Tutaj wyczułam lajtowość tematu, stąd lajtowy komentarz
    P.S. To nie jest zachęta do dalszej dyskusji. Ja również kończę

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    suchar to za karę że starszym pyskujesz
    Agapiet z lajtowymi komentarzami trzeba uważać bo jak napiszesz taki w nie odpowiednim czasie i miejscu to mozna szkód narobić

pozdrawiam