Chłopaki, wiem, że Wam się miło dyskutuje, ale gdybyście tak mogli o zdjęciach (ew. o moim regresie formy)...
![]()
Chłopaki, wiem, że Wam się miło dyskutuje, ale gdybyście tak mogli o zdjęciach (ew. o moim regresie formy)...
![]()
186. Szwajcaria
przyjemny widoczek ale brakuje mi zdecydowanie dolu, ciemnie mnie wzrokiem w dol doliny, an iebo jednak slabe, ze tak powiem, za malo nieba w niebie
185. Metro
Bardzo fajne zdjecie, choc tak jak RC tez z checia bym to w BW widzial
koniki niestety nie moja dzialka, kadry mysle ze calkiem niezle sa, no ale wiesz jak z jakoscia... sam mam sporo fotek, ktore nadaja sie do kosza pomimo fajnych kadrow i scen, ale swiatla nie bylo
pozdrawiam
GB
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl
188 jest super!
Pozdrówka.
Dzięki za komentarzeMetro może kiedyś zrobię na czarno-białym filmie, bo to zdjęcie jest ze slajdu
Pomyślę nad tym.
Pzdr
Dziś zeskanowałem pierwszy film (i jak na razie jedyny z powodu chwilowego braku zewnętrznego światłomierza), wykonany moją średnioformatową, dwu-obiektywową, Yashicą D. Oto kilka zdjęć. Materiał - Ilford Delta 100. Nic przy nich nie robiłem, oprócz usuwania licznych paprochów (lab sie nie popisał...) i wyprostowania pierwszego (było ciutkę krzywe). Zapraszam do komentowania!
192. Pod Mostem
193. Pod Mostem 2
Pzdr
Ładne kadry,pierwszy podoba mi sie bardziej.Mam w swojej Yashice 35 electro film cz-b.ciekawe co z niego wyjdzie?
Dzięki35 Electro to mały obrazek, a te to średni
Jak zrobisz, to pokaż efekty
![]()
DziękiW samo miejsce poszedłem dzięki tej Pani, co na drugim zdjęciu robi zdjęcia (zrobiła już mnóstwo kapitalnych zdjęć warszawskim mostom na filmie), ale postaci w odpowiednich miejscach w kadrze łapałem sam
![]()
ach ach 193... cud, miód... świetne!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.