Strona 76 z 95 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 947

Wątek: Zdjecia suchara

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Dzięki jeszcze raz za komentarze! Cieszę się, że metro się podoba, bo mi też się podoba Przejrzę slajd, może coś jeszcze mam do pokazania.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    Dzięki jeszcze raz za komentarze! Cieszę się, że metro się podoba, bo mi też się podoba Przejrzę slajd, może coś jeszcze mam do pokazania.
    Pzdr
    Przeglądaj przeglądaj!!!
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Mielec
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Witam

Metro świetne. Również zostawiłbym w kolorze. Bardzo lubię zdjęcia takich "zauważonych" kompozycji, na które spora część populacji zwraca uwagę dopiero wtedy gdy dostanie je podane w postaci konkretnego kadru.

Widok - jeśli chodzi o krajobrazy, poprzeczkę ustawiłeś sobie bardzo wysoko. Na tle innych Twoich fotografii, ta nie wypada imponująco. Co nie znaczy, że chciałbym tam coś skrytykować.

Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Metro bardzo fajne, daje przestrzeń i oddech to samo z panoramką.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Dzięki jeszcze raz Grzesiek, miło słyszeć, aczkolwiek chyba wolę jednak fotografować ludzi, a przynajmniej sceny, gdzie ludzie choć trochę występują (patrz: metro) Ten ostatni górski kadr wstawiłem jak już pisałem głównie dla porównania barw z poprzednim z tego miejsca, bo jestem zachwycony barwami Vevlii.

ziemia01, tak się starałem, by było szeroko w metrze i by w kadrze możliwie w jak największej części załapały się wjeżdżające/odjeżdżające metra. Śmieszne miny mieli ludzie, gdy przechodząc patrzyli na mnie, jak rozkładam statyw i focę. Ciekaw jestem, czy bardziej ich dziwiło, że w ogóle focę, czy to, że jakimś takim dziwnym, starym aparatem
    Pzdr

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Po dłuższej przerwie coś nowego. Raz już do tego tematu podchodziłem, ale w słoneczny dzień, na dworze. Teraz byłem w hali, co wymusiło ISO 1600, a więc i szum. Niestety, jakość zdjęć trochę na tym ucierpiała, ale starałem się je jakoś uratować. Znów byłem zmuszony zdjęcia robić Sigmą 105 Macro, która jest bardzo ostra, ale AF ma bardzo wolny. Po obejżeniu zdjęć zamarzył mi się E-3 z 50-200 SWD... Ale to marzenie Pokażę kilka moim zdaniem najciekawszych kadrów z Toyota Sygnity Cup 2008, odbywającym się w Warszawie, na Torwarze.

188. Skok 1 kolor

czy tak?

188b. Skok 1 bw

189. Skok 2 z profilu

190. Skok 3

Niestety, ISO 1600 spowodowało szum i spadek rozpiętości tonalnej, a odszumianie ostrości i kontrastu. Wkurzające, bo kilka bardzo podobających mi się kadrów poszło do kosza :/
    Pzdr

| OlyJedi
    Mieszka w
    Płock, Poland, Poland
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Rzeczywiście przez te ISO to sieczka jakościowa...(( masakra. Wielka szkoda.......

| OlyJedi Awatar czmielek
    Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria
    B&W wygląda najlepiej przy takim ISO na twoim miejscu wszystkie bym zmienił na czerń i biel. Gratuluje szybkiej ręki, zdjęcia bardzo fajne

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ksb
    Rzeczywiście przez te ISO to sieczka jakościowa...(( masakra. Wielka szkoda.......
    No niestety... Wkurzyło mnie to niesamowicie :/ Ale postanowiłem pokazać chociaż kadry.

czmielek, dzięki. Większość fot niestety źle wygląda w B&W, bo w tle jest dużo elementów (krzesełka, napisy, etc.).
    Pzdr

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Niesamowicie uchwycona gra mięśni u koni. Ale jakość jak wyżej.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R