łaaa widoczek kapitalny...
ech... ja też chcę ;p
trzymam kciuki za udaną operację!
łaaa widoczek kapitalny...
ech... ja też chcę ;p
trzymam kciuki za udaną operację!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
DziękiMam jeszcze kilka panoram, ale jakoś nie podobają mi się tak, jak ta. Może wrzucę później. Mam też jeszcze zdjęcia z analoga, ale są jeszcze na niewywołanych kliszach
Operacja to nie będzie nic wielkiego, bo to artroskopia. Prawdopodobnie rozwarstwiła mi się łąkotka. Oby tylko się już na sali nie okazało, że to jednak coś innego... No nic, w Łodzi powinienem być już sprawny
A teraz jeszcze jedno zdjęcie, specjalnie dla Rafała, z ludzikiem
183. Dwie budy i ludzik na niebiesko
Pzdr
Panorama świetna, zwłaszcza po podbiciu kontrastu - przy takim słońcu i śniegu kontrastowo po prostu jest... Cóż tu pisać - śliczny widok, dobrze skadrowany, po poprawieniu kontrastu w zasadzie bez wad. Mnie zimne cienie leżą, ogólne wrażenie bardzo pozytywne, podchodzi pod zachwyt dobrze ukazanym pięknem świata![]()
Natomiast ludek mdły trochę... Może wyższy kontrast? Może do b&w i wyższy kontrast? Nie wiem szczerze mówiąc. Coś jest z nim nie tak :P Może wypowiedzi innych wniosą coś więcej :]
DziękiCoś mi nie bangla, bo w PS-ie kontrast mam wyraźnie wyższy, niż potem w necie. Eh, nie mam siły z tym walczyć. A ludzik chyba rzeczywiście mdły (mam na myśli całe zdjęcie). W B&W to zdjęcie źle wygląda, sprawdzałem. Mam jeszcze coś do pokazania, ale chętnie usłyszę jeszcze jakieś komentarze o ostatnim zdjęciu
Pzdr
Nie wiem co napisać, masz duużo lepsze.
Na pewno nie pasuje mi WB.
No dobra, uznajmy ostatnie zdjęcie za wpadkęi obejrzyjmy sobie coś innego. Wrzucam jeszcze jedną panoramkę, zrobioną z miejsca dość bliskiemu temu, z którego machnąłem pierwszą, tyle, że widok jest na drugą stronę (zawiłe
). Zapraszam do komentowania!
Klikajcie w zdjęcie ! ! !
184. Widok na zjazd do Davos
Pzdr
O suchar, to ostatnie jest naprawdę świetne. Kolory, klimat i w ogóle![]()
DziękiW międzyczasie przekroczyliśmy 15 tysięcy wjazdów do tego wątku! Dzięki wszystkim, którzy się do tego przyczynili! Zapraszam ponownie przy okazji kolejnych fotek
Pzdr
Krzywo i zjarane. Panoramy mają jeden minus, za cienkie by oglądać w komputerze.
Poza tym zdaje się, że odzyskałeś wenę.
ostatnia fajna- brakuje mi jakiegoś mocnego punktu - może wykorzystał bym ten kierunkowskaz- tak z boku ewidentnie odwraca uwagę od tej boskiej przestrzeni ( to samo tyczy się schroniska ) , albo co , nie wiem nie było mnie tam![]()
dawaj więcej - powodzonka na operacji