Ale chciałoby się w nieco wiekszym rozmiarze zobaczyć. Klikam w zdjątko i kiszka!
Ale chciałoby się w nieco wiekszym rozmiarze zobaczyć. Klikam w zdjątko i kiszka!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Czyli wrzucac jeszcze wieksze? Narazie wrzucam w zalaczniku, wiec ogranicza mnie upload. Jak znajde jakis serwer (swoja droga mozecie cos z doswiadczenia polecic) to bede wrzucal wieksze.
Rafal, jak bede zdrowy to tam wroce (znajac polska rzeczywistosc nikt tych butow nie sprzatnie) i sie poloze na sniegu. Wtedy jednak badz co badz bylem chory, ubralem sie "na cebulke" i wolalem unikac przemoczenia lub przewiania. Nastepnym razem jednak uzyje mego uchylnego lcd/poloze sie i pokombinuej z dziwacznymi kadrami.
www.photobucket.com
1Gb przestrzeni, max res=1024x768 i pelno roznych opcjii jak generowanie linkow jak u nas w galerii pod zdjeciami itp itd. uzywam-nie narzekam, jest pelno innych, jak ci zalezy na jakiejs specjalnej opcji to powiedz na jakiej-znajde cos odpowiedniego![]()
i wylecz sie, a nie biegasz za butami![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
O, wielkie dzieki! Jak mi sie upload skonczy to pewnie tam sie umieszczeMyslalem tez troche nad zrobieniem wlasne stronki (chocby w html-u-to umiem
), na ktorej bym mial swoja mala Galerie. Moze znasz jakis mily darmowy sererw, gdzie moglbym sobie taka stronke umiescic? Lecze sie, lecze...
Pzdr
tak na szybko to nic nie mam, ale juz szukam-ile miejsca minimum? 200Mb, 500Mb? bez limitow oczywiscie? -na jutro cos znajde.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Najlepiej jak najwiecej. Pamietam, ze kiedys mozna bylo zakladac sobie strony za darmo (za zalozenie poczty), na wp.pl, na interii chyba... Nie wiem, jak to teraz jest i jak jest z iloscia miejsca. Dzieki k@czy za pomoc! Chcialem kliknac w wiadomy przycisk, ale tu go, cholera, nie ma :/Zamieszczone przez k@czy
Dawno nic nie wrzucalem, wiec wrzuce jedno zdjecie. Wyszedlem dzis wreszcie z domu i zrobilem malutki spacer bo prawie pustym parku. Moja choroba juz sie wlasciwie skonczyla (nareszcie!) i taka sytuacje zlapalem. Ot, taka fotka. Zatytulowalem "Hmm...". Zapraszam do oceniania. A i uzywalem wtedy dla niepoznaki uchylnego LCD
Jak juz bede normalnie na chodzie, to sprobuje wrzucic cos lepszego, ale tymczasowo to zdjecie.
Pzdr
Moze jakis komentarz? Nie nalegam, ale jednak po cos wstawilem tu te fotke... Jak do tej pory chyba tylko ja ja sciagalemOt, taka smieszna dosc sytuacja zlapana w aparat.
"Pff... Gdybym miała taki lekki wózeczek też bym tak śmigała pod górkę"
Sympatyczne.
DokladnieZamieszczone przez agapiet
Zaciekawila mnie ta sytuacja, wiec pstryknalem. Zastanawialem sie tez nad tytulem "Herezja...", albo "To mlode pokolenie. Nie maja za grosz szacunku do wartosci wychowywania dziecka..." czy cos w tym stylu. Grazie
Licze na wiecej komentarzy.
Pzdr