Strona 7 z 95 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 947

Wątek: Zdjecia suchara

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Ale chciałoby się w nieco wiekszym rozmiarze zobaczyć. Klikam w zdjątko i kiszka!
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Czyli wrzucac jeszcze wieksze? Narazie wrzucam w zalaczniku, wiec ogranicza mnie upload. Jak znajde jakis serwer (swoja droga mozecie cos z doswiadczenia polecic ) to bede wrzucal wieksze.

Rafal, jak bede zdrowy to tam wroce (znajac polska rzeczywistosc nikt tych butow nie sprzatnie ) i sie poloze na sniegu. Wtedy jednak badz co badz bylem chory, ubralem sie "na cebulke" i wolalem unikac przemoczenia lub przewiania. Nastepnym razem jednak uzyje mego uchylnego lcd/poloze sie i pokombinuej z dziwacznymi kadrami.
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    www.photobucket.com
    1Gb przestrzeni, max res=1024x768 i pelno roznych opcjii jak generowanie linkow jak u nas w galerii pod zdjeciami itp itd. uzywam-nie narzekam, jest pelno innych, jak ci zalezy na jakiejs specjalnej opcji to powiedz na jakiej-znajde cos odpowiedniego
    i wylecz sie, a nie biegasz za butami
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    O, wielkie dzieki! Jak mi sie upload skonczy to pewnie tam sie umieszcze Myslalem tez troche nad zrobieniem wlasne stronki (chocby w html-u-to umiem ), na ktorej bym mial swoja mala Galerie. Moze znasz jakis mily darmowy sererw, gdzie moglbym sobie taka stronke umiescic? Lecze sie, lecze...
    Pzdr

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    tak na szybko to nic nie mam, ale juz szukam-ile miejsca minimum? 200Mb, 500Mb? bez limitow oczywiscie? -na jutro cos znajde.
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy
    tak na szybko to nic nie mam, ale juz szukam-ile miejsca minimum? 200Mb, 500Mb? bez limitow oczywiscie? -na jutro cos znajde.
    Najlepiej jak najwiecej. Pamietam, ze kiedys mozna bylo zakladac sobie strony za darmo (za zalozenie poczty), na wp.pl, na interii chyba... Nie wiem, jak to teraz jest i jak jest z iloscia miejsca. Dzieki k@czy za pomoc! Chcialem kliknac w wiadomy przycisk, ale tu go, cholera, nie ma :/

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Dawno nic nie wrzucalem, wiec wrzuce jedno zdjecie. Wyszedlem dzis wreszcie z domu i zrobilem malutki spacer bo prawie pustym parku. Moja choroba juz sie wlasciwie skonczyla (nareszcie!) i taka sytuacje zlapalem. Ot, taka fotka. Zatytulowalem "Hmm...". Zapraszam do oceniania. A i uzywalem wtedy dla niepoznaki uchylnego LCD

Jak juz bede normalnie na chodzie, to sprobuje wrzucic cos lepszego, ale tymczasowo to zdjecie.
    Pzdr
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	wozek1_bandw_181.jpg
Wyświetleń:	87
Rozmiar:	221,5 KB
ID:	1143  

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Moze jakis komentarz? Nie nalegam, ale jednak po cos wstawilem tu te fotke... Jak do tej pory chyba tylko ja ja sciagalem Ot, taka smieszna dosc sytuacja zlapana w aparat.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    "Pff... Gdybym miała taki lekki wózeczek też bym tak śmigała pod górkę"
    Sympatyczne.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez agapiet
    "Pff... Gdybym miała taki lekki wózeczek też bym tak śmigała pod górkę"
    Sympatyczne.
    Dokladnie Zaciekawila mnie ta sytuacja, wiec pstryknalem. Zastanawialem sie tez nad tytulem "Herezja...", albo "To mlode pokolenie. Nie maja za grosz szacunku do wartosci wychowywania dziecka..." czy cos w tym stylu. Grazie

Licze na wiecej komentarzy.
    Pzdr