Dzięki za komentaDorzuciłem jeszcze jedną fotkę (nr. 175 "Ale mam bułę! Ty takiej nie masz, Władziu") i zmieniłem tytuły. Teraz 175 i 176 tworzą parę
Pzdr
Dzięki za komentaDorzuciłem jeszcze jedną fotkę (nr. 175 "Ale mam bułę! Ty takiej nie masz, Władziu") i zmieniłem tytuły. Teraz 175 i 176 tworzą parę
Pzdr
Jedynka najlepsza.
Brakuje mi ostrości.
I jakoś mało wyraziste te foty... Temat niby jest, ale niewykorzystany, moim zdaniem.
5-czka
fajne fotki, może technicznie nie wzorowo, ale nie o to tutaj chodzi
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Serio brakuje ostrości? Hm, to 14-54...Nawet na jedynce?
W ogóle mam wrażenie, że ostatnio kompletnie nie wiem, jak robić zdjęcia. Po prostu nie wiem, co mam zrobić. Cały czas czekam na przełom, na to, że wróci jakaś pewność, której trochę było wcześniej. Może teraz w górach się odnajdę, nie wiem... Kolejny raz również mi czegoś w tych zdjęciach brakuje (trochę tak, jakbym sie zabrał do zadania od d..... strony :/), podobnie było z Marcusem Millerem. Nie wiem, co się dzieje, wkurza mnie to. W sumie, to już nie pierwszy raz się tak czuję, ale pierwszy raz tak długo :/
Tak czy inaczej, dzięki za komentarze!
Pzdr
Eee, pewnie za dużo myślisz nad tym, co chcesz osiągnąć i stąd te problemy.
Fotografuj i baw się dobrze przy tym a wena wróci.
Dla mnie to hobby i dobra zabawa, jak coś się nie uda, to idę i robię od nowa![]()
Popieram Oleryka - jak się na siłę chce zrobić dobre zdjęcie, to ni chu-chu nie chce wyjść. Trzeba pamiętać, że to zabawa jest tylko.
Bardzo możliwe, że tak jest. Mimo wszystko, frustrujące... :/
Pierwsze dwa sa bardzo dobre.
Surowa, prosta i oszczędna kompozycja i brak koloru podkreślają tematykę prac.
Podobają mi się.
Co do trzeciej to jakoś nie mam zdania.