To jest fotka którą wrzuciłem, bo obiecałemZamieszczone przez Wiejo
Zupełnie nic ciekawego, ale wygląda na to, że wszystko ciekawe już pokazałem. Czas coś nowego machnąć.
To jest fotka którą wrzuciłem, bo obiecałemZamieszczone przez Wiejo
Zupełnie nic ciekawego, ale wygląda na to, że wszystko ciekawe już pokazałem. Czas coś nowego machnąć.
Unikaj przecinania foty w połowie linią horyzontu.
Rafał, oryginalnie ta fotka nie była 50/50. Specjalnie wykadrowałem tak, by horyzont był w połowie wysokości kadru, a ten pas trawy w połowie szerokości kadru. To było zamierzone łamanie zasad, chodziło o symetrięZamieszczone przez Rafał Czarny
Takie zasady to ja naprawdę znam
Pzdr
Dla mnie kadr ostatniej foty jest całkiem ok, chociaż czegoś mi niej brakuje. Może B&W byłaby podkreśleniem zabawy kadrem, formą...
Możliwe, zobaczę. Jakaś taka wyblakła jest, coś z barwami jest nie tak. Wrzuciłem fotkę, bo się rozgadaliśmy na tematy ciemnioweZamieszczone przez ktotek
, pracuję nad następnymi fotkami
![]()
Wpadam znów, ze zdjęciamiNie są one może jakieś pozytywne, ale chcę je Wam pokazać. Byłem na koncercie i oto dwie fotki z niego. Stałem pod sceną i naprawdę żałowałem, że nie mam E-3 z 50-200 SWD... E330, ISO 1600 i Sigma 105 zamiast tego
Brak zoomu mocno przeszkadzał :/ Zapraszam do komentowania!
K L I K A J C I E w F O T K I!! (bo się kaszana robi)
169. Marcus 1
170. Marcus 2
PS. Czy taki rozmiar jest ok? Czy może wrzucać mniejsze, np. o dłuższym boku 700mpx?
Pzdr
Jest OK.
Kadry też świetne, zwłasza pierwszy.
W jakiej odleglosci byles od tego pana i czy mogles lampe zastosowac?
Dzięki Wojtek
Nie pamiętam, pewnie ponad 3 metry (w każdym razie tak, że te zdjęcia są z 105 (210)mm, właściwie niekadrowane), lampy nie można było użyć, bo koncert zostałby przerwany. Oczywiście było ciemno, bo to Kongresowa, a nie na dworze.Zamieszczone przez Peniek242
Pzdr