męszczyzna! Zabijcie mnie lub poprawcie. PLIS.
Miało być meżczyzna!! To od tego że to takie męskie![]()
męszczyzna! Zabijcie mnie lub poprawcie. PLIS.
Miało być meżczyzna!! To od tego że to takie męskie![]()
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
tak czytam te posty pod zdjęciami z biegu i doszedłem do wniosku, że jest ze mną coś nie tak bo najbardziej podoba mi się zdjęcie 154 i to w kolorze dlatego, że ukazuje jak ludzi w różnym wieku łączy jedna idea akcentowana koszulką i zapał w jej wyrażaniu przez uczestnictwo w biegu tak, że szara ulica ożyła. Dla mnie to zdjęcie jest ważne poprzez optymizm z niego wyzierający oraz to, ze coś ważnego sobą wyraża. Niedawno oglądałem jak jakiś światowej sławy fotograf wykonał zdjęcie na jakimś lodowcu kilkuset nagim ludziom i dzieki mediom było to sławne a ja tak się zastanawiam jakby tych ludzi ubrał w zielone koszulki to kto by o tym zdjęciu słyszał lub kto by się nim zainteresował. 155 uczestnictwo w tym biegu jest dla jednych przyjemnoącia a dla drugich nie lada wyzwaniem jedynie dzieci są naturalnie ciekawe otaczającego je świata. 156 rodzina z której poglądów i radości życia trzeba brać przykład. Zaś zdjęcie 157 w moim mniemaniu jest tylko rejestracją przebiegu biegu a raczej jego zakończeniem. Pozdrawiam.
Dzięki za komentarzPrawdę mówiąc, to mi się najbardziej podoba 151. Jakoś tak...
Piszesz o tym, co różne zdjęcia pokazują. Cieszę się, że pokazują różne aspekty biegu, bo miał to być taki mini-reportaż. 157 dałem właśnie na koniec, bo postaci są tyłem do oglądającego i dzięki temu w moim przekonaniu zamykają cała serię. Dzięki za odzewZamieszczone przez Wiejo
Pzdr
grizz: nie pisz posta pod postem!
Wrzucam fotkę, fotkę drzewa. Mam ze cztery, ale zaczynam od jednego w B&W. To efekt mojego dzisiejszego bycia w plenerze, choć nie by focić tam pojechałem, ale aparat jak zwykle ze sobą wziąłem.
158. Drzewo 1
PS. grizz, przepraszam za to pisanie posta pod postem. Zrobiłem tak, ponieważ najpierw napisałem jednego komenta, a dopiero potem przeczytałem jeszcze to, co napisał wiejo. Chciałem, by przeczytał mą odpowiedź, a gdybym po prostu zedytował poprzedniego posta to mógłby jej nie zauważyć. sorki.
Pzdr
NIe widzę zdjęcia.
tez nie widzę zdjęcia, ale można się do niego dopchać.
Podoba mi sie![]()
Serio nie widzicie? Kurczę, bo ja widzę...
EDIT: Wrzuciłem gdzie indziej, powinno teraz być. Najwyraźniej z picasy się nie da wrzucić![]()
drzewa są naprawdę przyjemne w odbiorze i jak zawsze stanowią miły obiekt do robienia im zdjęć. Z swojego doświadcznia wiem, że największa trudność w ich foceniu polega na wyizolowaniu z otaczającego je środowiska tak aby pokazać we właściwej im krasie a to jest bardzo trudne.
Zdanie, z reportażu biegu ulicznego podtrzymuję gdyż odniosłem się do każdego zdjęcia oddzielnie ale nie zapomniałem o łączącej je idei gdyż uznałem to za oczywiste. Pozdrawiam.
Dzięki za komentarz. Drzewo 1 powędrowało do Galerii, być może pozostałe też tak uczynią. Poszukam jeszcze jakiś fotek, może się coś znajdzie z ostatniego wypadu.
Pzdr