Strona 55 z 95 PierwszyPierwszy ... 545535455565765 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 947

Wątek: Zdjecia suchara

| OlyJedi Awatar VonGregorius
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    męszczyzna! Zabijcie mnie lub poprawcie. PLIS.
    Miało być meżczyzna!! To od tego że to takie męskie
    Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
    www.grzegorzkorab.pl

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    tak czytam te posty pod zdjęciami z biegu i doszedłem do wniosku, że jest ze mną coś nie tak bo najbardziej podoba mi się zdjęcie 154 i to w kolorze dlatego, że ukazuje jak ludzi w różnym wieku łączy jedna idea akcentowana koszulką i zapał w jej wyrażaniu przez uczestnictwo w biegu tak, że szara ulica ożyła. Dla mnie to zdjęcie jest ważne poprzez optymizm z niego wyzierający oraz to, ze coś ważnego sobą wyraża. Niedawno oglądałem jak jakiś światowej sławy fotograf wykonał zdjęcie na jakimś lodowcu kilkuset nagim ludziom i dzieki mediom było to sławne a ja tak się zastanawiam jakby tych ludzi ubrał w zielone koszulki to kto by o tym zdjęciu słyszał lub kto by się nim zainteresował. 155 uczestnictwo w tym biegu jest dla jednych przyjemnoącia a dla drugich nie lada wyzwaniem jedynie dzieci są naturalnie ciekawe otaczającego je świata. 156 rodzina z której poglądów i radości życia trzeba brać przykład. Zaś zdjęcie 157 w moim mniemaniu jest tylko rejestracją przebiegu biegu a raczej jego zakończeniem. Pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Dzięki za komentarz Prawdę mówiąc, to mi się najbardziej podoba 151. Jakoś tak...

Cytat Zamieszczone przez Wiejo
    tak czytam te posty pod zdjęciami z biegu i doszedłem do wniosku, że jest ze mną coś nie tak bo najbardziej podoba mi się zdjęcie 154 i to w kolorze dlatego, że ukazuje jak ludzi w różnym wieku łączy jedna idea akcentowana koszulką i zapał w jej wyrażaniu przez uczestnictwo w biegu tak, że szara ulica ożyła. Dla mnie to zdjęcie jest ważne poprzez optymizm z niego wyzierający oraz to, ze coś ważnego sobą wyraża. Niedawno oglądałem jak jakiś światowej sławy fotograf wykonał zdjęcie na jakimś lodowcu kilkuset nagim ludziom i dzieki mediom było to sławne a ja tak się zastanawiam jakby tych ludzi ubrał w zielone koszulki to kto by o tym zdjęciu słyszał lub kto by się nim zainteresował. 155 uczestnictwo w tym biegu jest dla jednych przyjemnoącia a dla drugich nie lada wyzwaniem jedynie dzieci są naturalnie ciekawe otaczającego je świata. 156 rodzina z której poglądów i radości życia trzeba brać przykład. Zaś zdjęcie 157 w moim mniemaniu jest tylko rejestracją przebiegu biegu a raczej jego zakończeniem. Pozdrawiam.
    Piszesz o tym, co różne zdjęcia pokazują. Cieszę się, że pokazują różne aspekty biegu, bo miał to być taki mini-reportaż. 157 dałem właśnie na koniec, bo postaci są tyłem do oglądającego i dzięki temu w moim przekonaniu zamykają cała serię. Dzięki za odzew
    Pzdr

grizz: nie pisz posta pod postem!
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Wrzucam fotkę, fotkę drzewa. Mam ze cztery, ale zaczynam od jednego w B&W. To efekt mojego dzisiejszego bycia w plenerze, choć nie by focić tam pojechałem, ale aparat jak zwykle ze sobą wziąłem.

158. Drzewo 1

PS. grizz, przepraszam za to pisanie posta pod postem. Zrobiłem tak, ponieważ najpierw napisałem jednego komenta, a dopiero potem przeczytałem jeszcze to, co napisał wiejo. Chciałem, by przeczytał mą odpowiedź, a gdybym po prostu zedytował poprzedniego posta to mógłby jej nie zauważyć. sorki.
    Pzdr

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    NIe widzę zdjęcia.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar caymer
    Mieszka w
    Lesko
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    tez nie widzę zdjęcia, ale można się do niego dopchać.
    Podoba mi sie

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Serio nie widzicie? Kurczę, bo ja widzę...

EDIT: Wrzuciłem gdzie indziej, powinno teraz być. Najwyraźniej z picasy się nie da wrzucić

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Dzięki za komentarze (ten tu i ten na PW )! Wrzucam jeszcze dwie fotki z drzewem, tym razem w kolorze. Co sądzicie o tym?

159. Drzewo 2

160. Mówią, że "każde drzewo ma swojego fotografa"

Pzdr

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    drzewa są naprawdę przyjemne w odbiorze i jak zawsze stanowią miły obiekt do robienia im zdjęć. Z swojego doświadcznia wiem, że największa trudność w ich foceniu polega na wyizolowaniu z otaczającego je środowiska tak aby pokazać we właściwej im krasie a to jest bardzo trudne.
    Zdanie, z reportażu biegu ulicznego podtrzymuję gdyż odniosłem się do każdego zdjęcia oddzielnie ale nie zapomniałem o łączącej je idei gdyż uznałem to za oczywiste. Pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Dzięki za komentarz. Drzewo 1 powędrowało do Galerii, być może pozostałe też tak uczynią. Poszukam jeszcze jakiś fotek, może się coś znajdzie z ostatniego wypadu.
    Pzdr