DziekiZamieszczone przez sławekb
Nie nowa i nie partia, ruch stary jak swiat, ale znow jest potrzebny.
EDIT Wlasnie zauwazylem: Jubileusz! 500 postow w tym watku![]()
DziekiZamieszczone przez sławekb
Nie nowa i nie partia, ruch stary jak swiat, ale znow jest potrzebny.
EDIT Wlasnie zauwazylem: Jubileusz! 500 postow w tym watku![]()
147. bardzo fajnie złapane.
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
DziekiZamieszczone przez Ernesth
Rozumiem, ze 148 juz nie?
Pzdr
147: Fajne ujęcie i GO.
148: podoba mi się niebo z Zygmuntem i kopułami połyskującym w slońcu, nie podoba mi sie dół, za dużo ciemnego.
Na próbę zapisałem sobie na dysku i skadrowalem tak po tej ostatniej na dole, jaśniejszej plamie w środku kadru.
Wydaje mi się, że lepiej...
gruga część heppeningu podobnie jak pierwsza pełna dynamiki i dobrego humoru, 147 wszyscy w jednym kierunku tylko w gołębiu jest więcej dostojeństwa świetnie wypatrzone i wykonane, 148 ciekawa sytuacja bo ten robiący fotkę kolumny jak nic będzie miał w kadrze kratę, chyba, że to zaawansowany kompakt z dużym zoomem. Pozdrawiam.
Dzieki za komenty147 wrzucilem do Galerii.
Kadrowalem tez w ten sposob, tzn. ucinajac troche dolu, ale wtedy dla mnie dol za malo wazyl i fotka byla zbyt kwadratowa. Na dole mialy byc wlasnie kontury, dlatego tak zostawilem.Zamieszczone przez Woytec60
Pzdr
Rozumiem Cię doskonale, po prostu wyraziłem swoje zdanie.
Gdyby wszyscy robili identyczne zdjęcia byloby nudno![]()
Luz, tylko wyjasnialemZamieszczone przez Woytec60
Po prostu tez mialem taki pomysl, ale mi sie odwidzialo
Pzdr
144 mnie przygniotło. Koleżka z tym słoikiem chyba wykadrował jedną literkę z przemówienia.
Reportażyk ci się udał - obie części. Tak szczerze to DUUUUŻO lepsze niż koleżki wieszające reklamę.
Stoicyzm gołębia bardzo wymowny. Dzioba mu tylko przypaliłeś delikatnie.
Pozdrawiam
Grzesiek
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl