Fajny reportaż z zainteresowaniem czekam na cześć 2
Fajny reportaż z zainteresowaniem czekam na cześć 2
Nikt nie jest twoim wrogiem,
nikt nie jest twoim przyjacielem,
Każdy jest twoim nauczycielem.
bardzo na czasie reportaż i w tym dramacie zmusza do uśmiechu.![]()
Dziekuje bardzoDawno moje zdjecia nie cieszyly sie tak duzym zainteresowaniem
Bardzo mnie to cieszy i zapraszam jak najczesciej. Zaraz zabiore sie za prace nad skonczeniem czesci drugiej.
Na pewno nie bylem samZamieszczone przez agapiet
Polowa ludzi mialo sprzet
Bylo chyba dwoch gosci ze smarkami (patrzac na zdjecia kolegi, to chyba wlasnie jednego z nich), jakas Pani z 30D i 16-35, fotoreporter chyba z GW z D200 i jeszcze troche amatorskich puszek (w tym moja
) i Pan z E300 + 14-45. Ktos sie z forum przyznaje?
Oj bylo smiesznieZamieszczone przez Wiejo
W nastepny piatek pod ronde De Gaulla znow bedzie happening, tym razem zwiazany z Ojcem Dyrektorem (mowili cos o magicznym ogniu
) i dlaczego PiS powinno wygrac wybory
. Mnie nie bedzie, bo wyjezdzam, ale warto przyjsc. Zawsze daje uczucie ulgi po tym, co sie w polityce dzieje i jakos rozjasnia perspektywe nadchodzacych wyborow
![]()
A oto i druga czesc mojego fotoreportazu z happeningu organizowanego przez Majora Fydrycha, czyli Marszy Wyksztalciuchow i Scierwojadow (Ci stanowili chyba 1/3 albo i wiecej zebranych). Ta czesc zawiera:
-slome w butach. Sloma specjalnie przywieziona z okregu wyborczego Ludwika Dorna
-Platforma Obywatelska dostaje skrzydel
-i poslaniec L.D. wraca
Zapraszam!
138. "Niektorzy mowia, ze Platformie Obywatelskiej brakuje jaj" - zabrzmialo z megafonu
139. PO dostaje szkrzydel
140. Major
141. Sloma w butach
142. Sloma w butach 2
143. Poslaniec wraca i znow czyta swoj list. Tym razem towarzysza mu media
144. Poslaniec czyta
145. Rekwizyty (w tle relief)
146. Mowcy i scierwojady
I to chyba jest koniec reportazu. Jesli sie spodoba, to moge jeszcze pogrzebac, pewnie znajdzie sie jeszcze jakis portret Majora, albo jakas scenka
Pzdr
Ta czesc sie nie podoba? Poprzednia sie podobala, a przy tej cicho... Powiedzcie cos, nawet jesli jest zle![]()
fajne fajne
Dzieki. A moze cos wiecej?Zamieszczone przez konradkkk
![]()
suchar, a o co tym ludziom chodzi w ogóle. Może głupie pytanie ale już kiedyś pisałem że z puszczy "jezdem" i nie wszystko łapię co się dzieje w polityce.
A jak Ci leza fotki? Juz tlumacze. Chodzi im glownie o to, by nie bylo tak szaro. Sa ruchem alternatywnym. Organizuja zabawne happeningi, smiejac sie z polityki i politykow. Znamienne jest to, ze Pomaranczowa Alternatywa powstala za PRL-u, jako pewien ruch oporu i teraz, za obecnych rzadow, znow czuja potrzebe organizowania sie... Niesetety slusznie czuja taka potrzebe. Odsylam tutaj http://majorfydrych.blog.onet.pl/ , pewnie znajdziesz tu troche wiecej informacji. Na wikipedii jest tez mnostwo informacji, Waldemar Fydrych â Wikipedia, wolna encyklopedia i PomaraĹczowa Alternatywa â Wikipedia, wolna encyklopediaZamieszczone przez sławekb
Pzdr
Fotki OK. Jeśli o to chodzi to mi się podobają. już myślałem że to jakaś partia nowa cycuś?
Dobrze pokazane.