Strona 5 z 95 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 947

Wątek: Zdjecia suchara

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Nadal prosze o komentowanie numeru 6 pt. "Spokój" (bardzo prosze), a tymczasem wrzucam numer 7. Fotka cyknieta w Pradze, jeszcze KM Z5. Ciut ja poprawilem w PS-ie i wykadrowalem. Tytul to "Panie, tu nie mozna sie zatrzymywac. Jest zakaz! Co Pan?". Zapraszam do komentowania!
    Pzdr
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	zakazzatrzymywania_669.jpg
Wyświetleń:	125
Rozmiar:	188,1 KB
ID:	1071  
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

excel
    Gość
    Sucharku, szkoda, ze naprowadzasz ludkow na sciezke Twoich intencji. W zasadzie powiedziales juz wszystko. Nie, nie do konca. Moim zdaniem, to wlasnie "odpoczywajacy po ciezkim dniu" smiertelnik, informuje i wymaga jednoczesnie o zostawienie go w spokoju, nie przygladanie sie, czyli nie zatrzymywanie sie, isc dalej, nie poswiecac mu uwagi. Prosba jasna i wyrazna, a tu nagle nadchodzi sucharek rodem z Polski i cala cisze niweczy, prosb nie respektuje, ciekawski na tyle, ze blizej podchodzi, stopy obcina (jedyny minus - niedosyc, ze bezdomny, to jeszcze bez stop) i wszystko uwiecznia na fotce, pokazujac tysiacom ciekawskich na forum Oly.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Bardzo sie staralem byc delikatny i nie podchodzilem W KM Z5 mialem te 432mm na dlugim koncu Niestety, bylem na tyle nieuwazny, ze obcialem mu stopy (przepraszam!). Bylo to juz jakis czas temu, teraz bym juz tak nie zrobil Co masz na mysli piszac, ze naprowadzam na scizke moich intencji? Chodzi Ci o tytul? Mam zostawiac fotki bez tytulu? Tutaj tytul wydal mi sie az nader potrzebny... A poza tym to ten Pan dziwne miejsce wybral na spanie, bo wielki plac, gdzie gwarno okropnie, glosno strasznie i mnostwo ludzi. Na dodatek zlamal prawo-zakaz zatrzymywania sie. Lezal sobie ten Pan pod pomnikiem Jana Husa (gdyby ktos nie wiedzial, kto to byl, to podam taki link Jan Hus – Wikipedia, wolna encyklopedia)

PS. Czy doczekam sie kiedys komentarza "Spokoju"?
    Pzdr

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    Co masz na mysli piszac, ze naprowadzam na scizke moich intencji? Chodzi Ci o tytul? Mam zostawiac fotki bez tytulu? Tutaj tytul wydal mi sie az nader potrzebny... A poza tym to ten Pan dziwne miejsce wybral na spanie, bo wielki plac, gdzie gwarno okropnie, glosno strasznie i mnostwo ludzi.

PS. Czy doczekam sie kiedys komentarza "Spokoju"?
    Pzdr
    Sucharku, , potraktuj moj poprzedni komentarz z lekkim przymruzeniem oka, poniewaz, jak sie okazuje nieuwaznie przeczytalem Twoja wypowiedz.
    Przez pomylke "Spokoj" uznalem za tytul tej fotki (bardzo zreszta pasujacy i prowokujacy do reakcji), wpadlem na pomysl odwrocenia Twoich wskazowek o 180st. i nadac temu inny kontekst. Dlatego Twoje podpowiedzi wydaly mi sie niepotrzebne, poniewaz odbierasz widzowi mozliwosc zastanowienia sie i poszukania drugiego dna.
    Przepraszam za zamieszanie.

Komentarza do oryginalnego "Spokoju"doczekasz sie. Musze tylko dokladniej sie przyjrzec i odlaczyc od karnawalowych dzwiekow w tv, na ulicy, wszedzie, wszedzie pelno karnawalistow rozbujanych, rozkrzyczanych jak dziadoski bicz. Na poludniu H. trwa karnawal - od czwartku do wtorku 00:00. Jak bedzie slonce rusze w trase dla kilku fotek, aby Wam uzmyslowic pojecie karnawalu na poludniu H.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Nic sie nie stalo. Dobra, to czekam Wrzucilem "Spokoj", a potem od postow na ciut inny temat zrobila sie nowa strona i nikt chyba juz nie ogladal "spokoju", stad brak komentarzy Dlatego tak pisalem o tej fotce, by o niej przypomniec.

Chetnie obejrze Twoje fotki, mnie zawsze prawdziwy karnawal omija. Za bardzo go nie lubie, wiec tez nie korzystam z niego, co powoduje, ze nigdy sie nie przygladalem takiej zabawie.
    Pzdr

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    Chetnie obejrze Twoje fotki, mnie zawsze prawdziwy karnawal omija. Za bardzo go nie lubie, wiec tez nie korzystam z niego, co powoduje, ze nigdy sie nie przygladalem takiej zabawie.
    Pzdr
    I ja nie znosze karnawalu. Wlasnie wrocilem ze spaceru z psem i cala wies stoi na glowie, poniewaz za chwile ruszy pochod karnawalowy. Trwa to okolo 2 godzin, a pozniej pada haslo - po knajpach rozejsc sie!.
    Podobaja mi sie niektore pomysly przebierancow, zawierajacych ironiczny link do politykow miejscowych lub krajowych. A tak naprawde to jest 5 dni potwornego spozycia alkoholu. Sa tacy, ktorzy wracaja w noc z czwartku na wtorek i nie bardzo wiedza, co sie po drodze wydarzylo. Nie pytaj mnie, jak oni to robia, bo nie wiem, nie wypbrazam sobie, ze tak mozna.
    Ja korzystam z karnawalu w tym sensie, ze mam przymysowe dwa dni wolne od pracy. I to zas mi sie podoba.

pozdrawiam,
    excel

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    Ostatniego żula mogłeś ciąć pod kolanami i wtedy wyglądałoby, że tak miało być kadrowane. Fajna fota, lubię takie uliczne klimaty. Co do foty morskiej, to mnie się nie bardzo widzi. Trochę moim zdaniem zmarnowałeś fajny temat. Ja bym to zdjęcie podzielił równo na cztery i zostawił tylko lewy dolny róg. Nieba zostawiłbym tylko malutki paseczek.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    ...Co do foty morskiej, to mnie się nie bardzo widzi. Trochę moim zdaniem zmarnowałeś fajny temat. Ja bym to zdjęcie podzielił równo na cztery i zostawił tylko lewy dolny róg. Nieba zostawiłbym tylko malutki paseczek.
    Da sie zrobic Zmarnowany to on byl duzo bardziej, uratowalem to zdjecie w PS-ie (kadrowanie, barwy). Z tym zulem to dopiero niedawno, przegladajac stare zdjecia, zauwazylem, ze lezy on na tle znaku Wystarczylo tylko wywalic ze zdjecia niepotrzebnych ludzi i git

O, jest juz jeden komentarz do "spokoju". Czekam na wiecej

Pzdr

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Rafal, czy chodzilo Ci o cos takiego? (obrabialem jeszcze raz, bo tamto bylo zmniejszone i po cieciu byloby juz zupelnie male).
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	inny_spokoj_904.jpg
Wyświetleń:	92
Rozmiar:	181,0 KB
ID:	1075  

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    Miałem raczej na myśli takie cięcie.

Nazwa:	sad_spokoj_754.jpg
Wyświetleń:	102
Rozmiar:	62,2 KB
ID:	1076  
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.