Staram sie szukac gdzies inspiracji, ale jak do tej pory nie znalazlem. Kupilem niedawno analoga, moze to pomoze. Najchetniej to bym gdzies wyjechal, w plener, troche odpoczal, ale to niestety niemozliwe.Zamieszczone przez Peniek242
Staram sie szukac gdzies inspiracji, ale jak do tej pory nie znalazlem. Kupilem niedawno analoga, moze to pomoze. Najchetniej to bym gdzies wyjechal, w plener, troche odpoczal, ale to niestety niemozliwe.Zamieszczone przez Peniek242
Chodzac sobie dzis po miescie, szukajac inspiracji, trafilem dosc przypadkowo na happening organizwany przez Majora Frydrycha. Mialem juz wracac, ale postanowilem zostac chwile i porobic zdjecia. Chyba dobrze zrobilem, bo udalo sie sklecic maly reportaz. Bylo ciekawie, bo w planie bylo min. koronowanie marszalka Dorna na marszalka krolweskiego i atrakcje zwiazane z portretem Ojca DyrektoraNo i sloma w butach
Mam nadzieje, ze moje zdjecia przybliza Wam ten happening. Reportaz bedzie sie skladal z dowch czesci, by nie wrzucac naraz za duzo fotek. Zapraszam na pierwsza czesc!
131. Major
132. Koronowany marszalek Dorn
133. Poslaniec Ludwika Dorna czyta list od marszalka do Majora
134. Poslaniec Ludwika Dorna dostaje slome do butow marszalka
135. Portret Ojca Dyrektora
136. Tworzymy relief
137. Major przemawia
Koniec czesci pierwszej.
Pzdr
sto czydzieści jeden najbardziej mi sie podoba z serii. Heh lubie happeningi
Fajny reportaż![]()
Dzieki PanowieNiedlugo druga czesc.
Całkiem udana seria z FrydrychemOjciec Dyr. mnie wciągnął chyba... ta aureola... to wciąga... co sie ze mną dzieje... muszę zagłosować na (ocenzurowano zgodnie z regulaminem Olyforum) muszę zagłosować na (ocenzurowano zgodnie z regulaminem Olyforum) muszę zagłosować na (ocenzurowano zgodnie z regulaminem Olyforum) muszę zagłosować na (ocenzurowano zgodnie z regulaminem Olyforum) niech ktoś usunie to zdjęcie... albo nieeeeeeee, jest bosko...
To "niebo" jest niesamowicie wciagajace... Ono tetni, rusza sie, wciaga!Nie usune
Ciesze sie, ze jak dotad reportazyk sie podoba. To wrozy dobrze drugiej czesci![]()
Chyba nie byłeś sam: zdjęcia kolegi![]()
Majora znam ;) fajny reportażyk
A niechby go już wciągnęło. Raz na zawsze.Zamieszczone przez suchar
Reportaż fajny, happening też, słoma jak najbardziej zasłużona
Ze zdjęć to 131 i 135, mina trzymającej mówi wiele
Wy, w tych większych miastach, to macie fajnie![]()