Ramka to pikuś (ozdobnik). Niepotrzebna była lewa strona foty (ta drewniana buda) - i to cięcie IMHO poprawiło fotę (nie ramka).
Ramka to pikuś (ozdobnik). Niepotrzebna była lewa strona foty (ta drewniana buda) - i to cięcie IMHO poprawiło fotę (nie ramka).
Jeśli o mnie chodzi, 117 wersja b - większy kontrast, na podstawowej cienie zlewają się z lekka. Kwadrat chyba faktycznie lepszy. Kolor jakoś mi się nie spodobał.
Chyba wdzięczna impreza do fotografowania![]()
Za moment wlasnie wersje b bede przerabial w kwadratA impreza wdzieczna do fotografowania, tylko trzeba duzo lazic, bo przeszkody sa dosc daleko od siebie. 6h lub wiecej takiego lazenia daje sie we znaki
Ale MZ warto.
Pzdr
No to teraz moja wersja, kierujac sie korektami Rafala
117 final version
Ja bym jeszcze lekko podostrzył fotę.
Swietne!!!!Najbardziej podobają mi sie 111,114,115.Swietnie oddają dynamikę tego sportu oraz emocje zawodników.Dla mnie bomba i gratulacje![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Dzieki111 nawet do Galerii wrzucalem, ale przeszla bez echa. Obawiam sie, ze juz wiecej cieakwych zdjec z tej imprezy nie mam. Moze to i dobrze, bo by nastapilo przesycenie, albo co
Czas porobic jakiegos streeta, ale tym razem na kliszy
Pzdr
Caly reportarz świetny. Przedmówcy napisali chyba wszystkie ach i ochy.
Co do 117 Final wersion to chyba kadrowanie zbyt ciasno, zarowno uszy, kopyta jak i lewa strona... Jak patrze na ta fotke to jakosc czlowiek sie w naturalny sposob w lewo przekrzywia majac nadzieje ze wiecej zobaczy wiec chyba wiecej miejsca po lewo byloby lepiej.
Ze wszystkich 117 najbardziej mi sie podoba kolorystyka c i d.
...był Olek jest A6000
To moze i dobrze, ze wrzucilem az 4 wersje, kazdy znajdzie cos dla siebie
kisi, poczatkowo wlasnie z tych powodow zostawilem tyle lewej strony, bo to byl zakret. Jednak ta buda bardzo wadzila i dlatego przemowilo do mnie kadrowanie w kwadrat za rada Rafala.
Pzdr
Taki kadr z dzisiaj, zabralem ze soba aparat i sie chyba oplaciloProsze patrzec z dalszej odleglosci, lepiej wtedy wyglada
Wracam do tego, co lubie najbardziej, czyli streetu. Mam nadzieje, ze w najblizszych dniach bede mial troszke czasu na street.
118. "Wezme fiolet"
Pzdr