DziekiJa nie jestem "koniarzem" i na tym MŚ znalazlem sie troche przypadkiem, ale ogladanie calkiem mi sie psoodbalo. Zapraszam do Galerii!
Pzdr
DziekiJa nie jestem "koniarzem" i na tym MŚ znalazlem sie troche przypadkiem, ale ogladanie calkiem mi sie psoodbalo. Zapraszam do Galerii!
Pzdr
Jeszcze trzy fotki, moze sie spodobaja. A jedna, taki rodzynek, w B&W. To juz raczej koncowka, wydaje mi sie, ze wiele wiecej "cokolwiek wartych" ujec juz nie mam. Zatem, zapraszam od komentowania!
117. Zakreeeeet!!
A to troche inna wersja, przed chwila zrobiona. Ktora lepsza?
117b. Zakreeeet!!
118. W lewo, w lewo!!
119. Polacy 3
EDIT: Dodalem druga wersje nr. 117. Ktora lepsza?
Pzdr
Dalej uważam że, mimo ciasnoty kadru WIO to jest TO.
Pozdrawiam
Grzesiek
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
Sprawiłeś mi przyjemność tym reportażem. Jedyna uwaga - mogłeś wybrać 3-4 najlepsze i pozostawić mnie z uczuciem niedosytu.
Dziekuje za komentarzZamieszczone przez Rafał Czarny
Tez mi sie wydaje, ze troche za duzo fotek, ale z drugiej strony chcialem sie o nich wszystkich czegos dowiedziec i dopiero teraz widze, po komentarzach, ktore sa najlepsze. Ktora wersja 117 wg jest najlepsza?
PS. Galeria jest dla mnie takim miejscem, gdzie wrzucam tylko najlepsze fotki. Tutaj pokazuje wszytsko, o czym chcialbym uslyszec opinie.
Pzdr
Zostaw 117 wersja podstawowa i jak dla mnie będzie OK, ale mina tego wożnicy.......bezcenna![]()
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
Zamieszczone przez VonGregorius
![]()
Jeden glos za pierwsza wersja 117
![]()
W odpowiedzi na priv zamieszczam moją wersję Twojej (świetnej) foty. Wersja podstawowa, przycięta i podostrzona. IMHO w tej wersji wymiata:
Dzieki wielkie! Tak tez juz kadrowalem, ale chcialem szerzej, by bylo widac zakret. Teraz wiem, czego glownie brakowalo: dziwne to, ale... ramki. Ramka zamyka calosc. JEszcze pokombinuje jutro sam z takim kadrem i ramka i chyba zdjecie powedruje do Galerii, bo tak rzeczywiscie wymiata!Dzieki jeszcze raz!
Pzdr