Strona 42 z 95 PierwszyPierwszy ... 3240414243445292 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 947

Wątek: Zdjecia suchara

| OlyJedi
    Siła reputacji
    199
    Moja galeria
    Suchar,
    U mnie masz czwórkę z plusem za ten reportarz, jak na pierwszy raz. Pierwszorzędne fotki reporterskie, doskonale sie wczułes w temat. Pokazałes ruch, i t o jak!. Kopyta rwące ziemię, kurz, galop, zacięcie na twarzach załóg, dynamika, tętent kopyt, okrzyki woźniców, walka. Więcej fotek nie trzeba, na tych czterech wszystko widać.
    Uznanie wielkie.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Bardzo milo mi to slyszec Pewnie bedzie wiecej fotek, bo kilka jeszcze chcialbym pokazac Tadeuszu, czy Twoim zdaniem ktoras fota sie wyroznia? Jak oceniasz je pojedynczo? I co powinienem poprawic, by bylo piec?
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar VonGregorius
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    110 Wio! - najlepsze. Na twarzy woźnicy (chyba tak się nazywa tych ludzi) widać chęć zwycięstwa. Wkłada on w ten sport mniej więcej tyle samo energii co konie . P.S. Wg. mnie bardzo dobrze uchwycony moment. Pozostałe foty - sympatyczne.
    Pozdrawiam
    Grzesiek
    Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
    www.grzegorzkorab.pl

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Dzieki za mile slowo. Obawialem sie troche, czy 110 nie jest za ciasno kadrowana. Niestety, stalem przy barierce, ze stalka i tak wyszlo. Moze troche wiecej dolu by sie przydalo. A tak w ogole to calkiem fajna impreza, z duzym rozmachem zorganizowane.
    Pzdr

| OlyJedi
    Siła reputacji
    199
    Moja galeria
    Suchar,
    Na 110 trochę ciasno, ja bym widział więcej kopyt, bo one tu najbardziej robią temat wyścigu, tak jak na 111, gdzie to wszystko gra.
    Nie mogę sie czepiać do fotek, bo to sa fotki reporterskie - w ruchu, więc np.nie będę twierdził, ze mogłes uniknąć tej czerwonej przeszkody na 112 z prawej, strasznie mi przeszkadza, poprzez swoja wyrazistość psuje kompozycję i niepotrzebnie konkuruje z czerwienią powożacego. Gdyby to był najazd na czerwoną przeszkodę, to co innego. Ze zdjęcia nic takiego nie wynika.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
    Suchar,
    Gdyby to był najazd na czerwoną przeszkodę, to co innego. Ze zdjęcia nic takiego nie wynika.
    To byl najazd na czerwona przeszkode, ale scialem troche, bo i tak nie bardzo ot bylo widac (za udzo slupkow i belek, ktore sie ze soba plataly i jesli sie nie wiedzialo o co chodzi, to nic by sie nie dostrzeglo). Moge wrzucic troche szersza fotke po prawej.

Co do 110 to juz pisalem, ja tez zaluje, bo troche te uciete kopyta wadza.
    Pzdr

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Wrzucilem powyzsze zdjecia do Galerii, czas na kolejna porcje, nastepne cztery fotki (przepraszam Tadeuszu ). Znow zaczynam od panoramowania, ale tym razem chyba gorzej wyszlo. Co o niej myslicie?

113. Proba panoramowania 2

114. Polacy 2

115. Czesi na przeszkodzie nr. 2

116. Równo!

Pzdr

| OlyJedi
    Siła reputacji
    199
    Moja galeria
    Suchar,
    115 bardzo mi sie podoba, ponieważ po pierwsze jest w nim dynamika, po drugie - kompozycja. Para siwków ładnie się komponuję z dwojgiem ludzi załogi, wszyscy są w pieknym przechyle i walczą. Także ładnie się komponują niebieskie stroje załogi z żółcią bali przeszkody.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Dziekuje za komentarz. Konie rzeczywiscie sie ladnie komponowaly z powozacymi, bo powozacy byli ubrani na niebiesko, tak jak i konie. Niektore zalogi mialy nawet szprychy zaprzegow pomalowane w barwy narodowe.

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Podobają mi się foty - jest w nich duża dynamika i ten strach na ich twarzach - przypomina mi się moja taka ekstremalna jazda na takiej bryczce - niby rekreacyjna, ale woźnica był tak zalany, aż poczuł w sobie instynkt Kubicy - więcej razy na to nie wsiądę, na prawdę przeżyłem chwile grozy!

pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300