fajna wiewióra, wygląda jakby była wściekła jak sie zdobyczy w paszczy nie zauważy![]()
fajna wiewióra, wygląda jakby była wściekła jak sie zdobyczy w paszczy nie zauważy![]()
Po fotki z Sigmy 135-400 zapraszam w polowie wrzesnia... A teraz kilka, dokladniej trzy, fotek z niedawnego koncertu Tomasza Stanki na warszawskiej Starowce. Tez z Sigmy, ale 105. Zapraszam do komentowania!
PS. Widzilem dwie osoby z Olkami na tym koncercieJedna miala E330 i Sigme 55-200, a druga zdaje sie ZD 50-200 (moze starsze 40-150), ale nie widzialem body.
90. Koncert Tomasza Stanki 1
91. Koncert Tomasza Stanki 2 (duzy crop niestety)
92. Koncert Tomasza Stanki 3
Pzdr
Suchar byłem w tym samym miejscu i czasie na starówie sobota około 18-tej. tyle tylko, że żona mnie ciągnęła na Nowe miasto i nie zdążyłem pofocić. mam jedno zdjęcie kontrabasisty ale może później je wstawię do swojego wątka. foty udane, najbardziej podoba mi się 90.
DziekiE tam, pofocic. Pierwsze to posluchac jednego z najlepszych jazzmanow swiata
Pofocic przy okazji
Koncert byl o 19 i przyszedlem za peic, wiec raczej sie nie widzielismy. Mam jeszcze jedno zdjecie z tego koncertu. Ciekaw jestem, jak to sie spodoba. Zachecam nadal do komentowania poprzednich zdjec
93. Koncert Tomasza Stańki 4
Pzdr
Ostatnia byłaby dobra gdyby trąbka zamiast rozmyta była ostra a pianista rozmyty IMO. Tak jest IMO bez wyrazu. Co do słuchania to z jazzem tak średnio może coś z bluesa albo Pat metheny (jeśli uznac go za jazzmena) to mi podchodzi.
Taka opcje tez zrobilem, ale to wygladalo zupelnie zle. Niestety. Chaos panowal w kadrze, zle sie to ogladalo.
Ja tam akurat za Methenym nie przepadam
Pzdr
Cisza, tyle czasu... Szkoda, bo liczylem na choc troche krytyki. A tak wiem jedynie, ze nikogo zdjecia nie zainteresowaly. Ale czemu? Nie wiem. No coz, szkoda :/
Mam jeszcze jedno zalegle zdjecie, z uroczystosci obchodow 63. rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego. Jakos zapomnialem go pokazac, umknelo mi. Prosilbym o skomentowanie tego zdjecia, czy to pozytywnie, czy negatywnie, obojetnie. Chcialbym wiedziec, co o tym myslicie. W zamierzeniu zdjecie mialo byc takie reporterskie, jakkolwiek by to nie brzmialo. Pelen kadr, dodalem tylko ramke, bo bez niej zlewaloby sie z szarym tlem.
97. Polska Walczaca
Pzdr
No to bedzie juz piaty moj post z rzedu, niezle. Moze jednak tym razem ktos skomentuje ponizsze zdjecie? A moze tez poprzednie? Naprawde bylbym wdzieczny, nawet za negatywna krytyke. Chce sie uczyc... Oto fotka z dzisiejszego forumowego wypadu, choc zrobiona juz w drodze powrotnej. Trafilem akurat na poczatek koncertu Jazz na Starowce.
98. Pan Muzyk
Dodaje drugie zdjecie. Wszyscy cykalismy wtedy to samo, wiec pewnie wszyscy maja podobne kadryNiemniej wstawiam moj
99. Barbakan
Pzdr