A ja tam wole 83Tak troche myslalem nad HDR-em, ale nie mam w tym wprawy (wlasciwie jeszcze nie robilem), a efekt jaki uzyskalem calkiem mi sie podobal.
Pzdr
A ja tam wole 83Tak troche myslalem nad HDR-em, ale nie mam w tym wprawy (wlasciwie jeszcze nie robilem), a efekt jaki uzyskalem calkiem mi sie podobal.
Pzdr
Wrzcuam kolejna porcje zdjec. Takie tam moje wypociny. Dwa ptaszki i jeden pejzazyk. Ostatnio mialem przygode z jezem (zaplatal sie w siatke u mnie na dzialce), ale o tym pozniej. Zrobilem mu kilka zdjec, bo poszedlem do niego z aparatem, poniewaz z daleka myslalem, ze jakis duzy ptak przylecial. Udalo mi sie go uwolnic. Szczegoly i zdjecia pewnie jutro, teraz inne fotki.
86. Ptaszek
87. Ptaszek 2
88. Inny pejzaz 3
Pzdr
ten ptaszek jest fajowy. jakim szkłem robiłeś? fajnie uchwyciłeś to rozwarcie dzioba. pejzazyk z nieszablonowym kadrowaniem też w miare fajny.
pozdr.
Dzieki. Sigma 55-200, mocno wyostrzona w PS-ie, bo robilem na 200mm.
A mi się najbardziej podoba ten pejzażyk 3 - bardzo sympatyczna gra kolorów i kształtów
Na co się wdrapałeś, żeby mieć takie ujęcie?![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
DziekiZamieszczone przez RobertW3D
Na nic sie nie wdrapywalem. Buszowalem w zbozu i mi sie glowka przechylila
Pzdr
Jeszcze jeden zwierzaczek, wiewioreczka ze zdobycza
89. Wiewioreczka
Pzdr
Ptaszyna na 86 super, wiewiór zwyczajny.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Dzieki. Ostatnio spodobalo mi sie focenie zwierzat, wyjezdzam na 10 dni w Gory Stolowe, stad tez moj zakup Sigmy 135-400. Na razie mam Sigme 55-200 i to troche krotko, a poza tym jakosc na dlugim koncu jakby nie taka, jaka bym chcial :/
Pzdr
Z niecierpliwoscia zobacze fotki z sigmy 135-400
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski