w całym Egipcie.Zamieszczone przez suchar
Rosjanie go sobie upodobali.
w całym Egipcie.Zamieszczone przez suchar
Rosjanie go sobie upodobali.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
też zauważyłem...trudno ich nie rozpoznac..
44 mi się bardzo podoba
tego Kite`a widziałbym chyba z bliższej perspektywy...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Podoba mi się czarnobiałe molo oraz 44. Te drugie też może lepiej by wyglądało bez koloru.
lessie, utoplec, macie na mysli "44. Morze", czy (wlasnie zmienilem z 44 na 45) nr. 45 "Flauta"? Bo przez przypadek byly dwa 44... Co mnie najbardziej zdziwilo, to ze te Rosjanki prawie wszystkie chyba cale dnie przesiadywaly na plazy... A w takim spocie to naprawde nie ma nic innego do roboty oprocz windsurfingu i kite'a. Ja bym tak nie dal rady, nawet dzien siedzienia na plazy to dla mnie za duzoWole na deske
![]()
ja miałem na myśli " 44 morze" to z tym daszkiem na wodzie.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Suchar, moja rada - skoncentruj się na street photo, bo to najlepiej Ci wychodzi. Jestem pod wrażeniem. Fota 38 zrobiona z partyzanta - miodzik. 39 - superos - pierwszy kadr najlepszy. Cieszę się z Twoich postępów.
DziekujeZamieszczone przez Rafał Czarny
Streetphoto lubie chyba najbardziej, ale nie tylko to bede fotografowal. W Egipcie o streetcie moglem zapomniec. A jak znajdujesz molo?
Molo spoko, ale wolę uliczne.
Lubie konkretne komentarzeZamieszczone przez Rafał Czarny
Obrabiam teraz troche zdjec z ostatniego wyjazdu (mam troche portretow, ale nie wiem, czy portretowane osoby sie zgodza na pokazanie ich tutaj. Wszystkie robilem Heliosem 44M-4, to jest szklo...
). Pewnie cos pokaze, a w najblizszym czasie wybiore sie gdzies na ulice pofocic. Niech tylko przestanie padac.
Też pisałem o tym z daszkiem na morzu. A dlaczego nie mogłeś robić street photo w Egipcie? To byłyby ciekawe zdjęcia z arabkami w czadorach. Kiedyś byłem świadkiem jak grupa kobiet ubranych w całości na czarno, przyszły na plażę, a było chyba z 40 stopni. I potem dla ochłody, kompletnie ubrane pływały w morzu. Niestety nie miałem wtedy jeszcze aparaty, bo zdjęcie by wyszło bardzo zabawneChoć to nie byłoby street photo, a raczej beach photo
![]()