dla mnie kolor raz.
dla mnie kolor raz.
dla dwojeczka lepsza (42), bardziej wyrazista i klimatyczna, swietny kadr aczkolwiek dosyc popularny, sporo podobnych zdjec widzialem,
robiles cos wiecej przy tym poscie?
ja, jak tylko rusze nad jeziorko sprobuje jakis nietypowych ujec, mam pewne wizje
pozdrav
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl
Dzieki PanowieSkoro sie podoba, to zawedruje do Galerii. Ja bylem w Ras Sudr (Synaj), w Club Mistral. Pozyczalismy sprzet, targac wlasny dla trzech facetow to duzo. Przewaznie plywalem na Synchro Fish 83l (albo 86), szkoda tylko, ze wialo srednio. Jeden dzien w ogole nie bylo wiatru. Ze dwa dni powialo z 5B albo wiecej i bylo prawdziwe plywanie, zazwyczaj mocno slabiej wialo. Baza fajna, deski przecietne, a Egipcjanie wygladali na mocno zagubionych w tym co sie dzieje. Z lekka to cyrk przypominalo, a nie hotel. Ale coz, cos tam sobie poplywalem
Zaraz wrzuce wiecej, tylko wywolam.
Pzdr
Suchar, mimo wszystko kolor jednak, poprostu wiecej widac.
ja pożyczałem będąc ostatni raz w Hurghadzie ale wiało strasznie nierówno, choć mocno. Bałem się wypływać dalej od brzegu bo nie znałem akwenu a Egipski "baywatch" o którym mnie zapewniali i pomoc w razie czego w odholowaniu pod brzeg nie bardzo wierzyłem a wiało mocno od brzegu ). Jak się okazało słusznie, nastepnego dnia jacyś Holendrzy się nacięli bo prawie ich wywiało za horyzont zanim się ktoś połapał że nie mogą wrócić. Zadyma była w hotelu na całego bo gdyby ich kumpel za łeb nie ściągnął obsługi Jetów to by za cholerę nie wrócili...
Ale zabawa w windsurfing jest przednia od pewnego poziomu...szkoda że u nas tak długo jest zimno i marnie z wiatrem...Ostatnio nad Bałtykiem nawet popełniłem trochę fotek pt windsurfigowe szaleństwo...Ładnie to wychodzi, kolorki, otoczenie, bryzgi piany...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Oba mi leżą. Intrygujące ujęcie...Zamieszczone przez suchar
Dzieki The z00m. Mialem mala przerwe obiadowo w obrabianiu, zaraz biore sie dalej do roboty i cos powrzucam (obawiam sie, ze juz wiele ciekawego nie zostalo :/).
moozg, co miales na mysli piszac "robiles cos wiecej przy tym poscie?"
Pzdr
dobra koncz ta gre wstepna i wrzuc jakies fajne bikini![]()
No wiesz co...Zamieszczone przez Peniek242
A tak BTW. to tam bylo mnostwo Rosjanek i... chyba ze dwie nie powalaly uroda. Cos niesamowitego. Podobno oni tam w tej bazie tak co roku maja
![]()