Strona 23 z 95 PierwszyPierwszy ... 1321222324253373 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 947

Wątek: Zdjecia suchara

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Dzieki za komentarz i mile slowa Skoro znasz inne klimatyczne miejsca na Starowce, to podaj. Chetnie odwiedze Zapewne i brama powedruje do Galerii, tak jak "Odbicie". Moze jeszcze dzis wrzuce nastepne streetpowe fotki, ale czeka mnie troche nauki, wiec nie wiem, czy zdaze :/
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

excel
    Gość
    Sucharku, fotka 39 bardzo, ale to bardzo mnie ujela. "Dwa swiaty" - tak wlasnie nazwalbym te fotke. Przy odrobinie fantazji mozna jeszcze wiecej swiatow wynalezc, ale zostanmy przy dwoch najistotniejszych - istotnie wplywajacych na zaliczenie do odrebnych gatunkow. Pokazales bliskosc i odrebnosc, dwie rozne wielkosci mogace niezaleznie istniec. Zadaje sobie jednak pytanie - o ile mniej bogato? Reszte pozostawiam do myslenia.
    Uroczo ujete. W kwestiach technicznych sie nie wypowiadam, to najmniej wazne w tym temacie.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Ojej, kolejny komentarz "na tak"... To szalenie mile. excel, jak oceniasz numer 40? Ciekaw jestem, co myslisz o tym zdjeciu, bo to pewien rodzaj mojego eksperymentu zdjeciowego. Mocne kontrasty (jak wczesniej), a kadr wydaje mi sie byc nieco filmowym.
    Pzdr

excel
    Gość
    Sucharku, B&W w Twoim wykonaniu jest - moim zdaniem, bardzo sugestywny. Wolalbym jednak kilka otworkow w czerni, gdzie swiatlo bardziej nachalnie zamaca spokoj i wielkosc czerni. Nie kieruj sie jednak moja ocena, poniewaz jestem na jakims etapie odczytywanie B&W fotek. Temat to trudny, wymagajacy skupienia i puszczenia mysli na zywiol. Z zywiolem nie zawsze latwo sobie poradzic. Z Myslami tez. Zauwazam u Ciebie ciekawa sciezka darzen, asocjacji, odbioru.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Oto alternatywne ciecie. Na szybko, wiec ramka zostala jak widac, nie dorabialem od gory. Czy tak jest lepiej? Sam sie zastanawiam.

Chyba jednak jest zbyt pusto na tym zdjeciu teraz.

excel
    Gość
    A nie moglbys pozostawic ciut ozdobnego kraweznika w prawym gronym narozniku? Czepiam sie i marudze, ale sterylnosc fotki po okrojeniu jest z kolei zbyt wielka. Kraweznik jest blyszczacy, niebiesko-fioletowy, choc odrobina ... tak mysle.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Moze tak? Zostawilem troche kraweznika. Niestety calkowicie wycianajac odbicie w LG kraweznika zsotaje odrobine, za malo. Mozna jeszcze ciac tak, by obciac tylko studzienke, ale wtedy wkrada sie w kadr wiecej odbic w LG. Dobra, ide sie uczyc, zaraz Lige Mistrzow puszczaja w telewizji

Pzdr

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    Oto alternatywne ciecie. Na szybko, wiec ramka zostala jak widac, nie dorabialem od gory. Czy tak jest lepiej? Sam sie zastanawiam.

suchar jak jest dobrze to nie ma co psuć, oryginał był IMO bardzo dobrze wykadrowany.
    robisz postępy koleżko, i to dosć duże

pozdrawiam
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32

suchar jak jest dobrze to nie ma co psuć, oryginał był IMO bardzo dobrze wykadrowany.
    robisz postępy koleżko, i to dosć duże

pozdrawiam
    Dziekuje za uznanie Bardzo mnie cieszy, ze zauwazasz u mnie poprawe. Staram sie Patrzac na te trzy zdjecia tez doszedlem do wniosku, ze chyba oryginal byl najlepszy. A jak oceniasz 40?

Eh, nauka czeka... :/

Pzdr i zapraszam w przyszlosci

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria

Dziekuje za uznanie Bardzo mnie cieszy, ze zauwazasz u mnie poprawe. Staram sie Patrzac na te trzy zdjecia tez doszedlem do wniosku, ze chyba oryginal byl najlepszy. A jak oceniasz 40?

Eh, nauka czeka... :/

Pzdr i zapraszam w przyszlosci
    tylko uważaj na sodówkę 40 jak dla mnie za czarna, 70% kadru tonie w ciemnościach, tym razem jestem na nie.

pozdrawiam
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5