Paparazzi kadr kwiatkaZamieszczone przez Peniek242
Dzieki za komentarze. Wlasnie zabieram sie za obrabianie streetphoto z dzisiejeszej starowki, jak skoncze to wrzuce.
Pzdr
Paparazzi kadr kwiatkaZamieszczone przez Peniek242
Dzieki za komentarze. Wlasnie zabieram sie za obrabianie streetphoto z dzisiejeszej starowki, jak skoncze to wrzuce.
Pzdr
Nie kaz nam dlugo czekacZamieszczone przez suchar
![]()
No dobra, obrobilem kilka streetowych fotek z dzis. Na poczatek wrzucam dwie. Zapraszam do komentowania! Zdjec troszke wrzuce, bo trafilem na Starowce na jakichs hip-hopowych tancerzy i zrobilem im ladnych kilka zdjec. Ale to pozniej, bo jeszcze ich nie obrobilem.
37. Baloon, my only friend...
38. "Spojrz, Edwardzie, robi zdjecia tym golebiom" (naprawde tak powiedzialaKadrowalem sobie na LCD i zastosowalem sztuczke "na golebia"
Udalo sie
)
Pzdr
Nie podobaja sie? Szkoda, ze nikt nie komentuje ostatnich fotek. Rafal gdzies zniknal ostatnio, to i komentarzy nie maNic to. Zabieram sie za dalsze obrabianie, moze nastepne bardziej sie spodobaja. Mimo wszystko nadal licze na jakies komentarze
![]()
38 mi się podoba![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
DziekiZamieszczone przez luc4s
Niezla zabawa robic takie zdjecia i sluchac takich rozmow, kiedy prowadza je fotografowane osoby
![]()
Mi rowniez przypadlo 38 do gustu. Bardzo fajnie uchwycony moment zycia codziennego i beztroski.
W 37 jest dosc oryginalny kadr, ktory jednak mi nie bardzo pasuje.
38 fajny kadr. Jednak E-330 daje szansę na ciekawe kadrowanie.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dzieki za komentarze. Zdecydowanie do steetphoto E330 to chyba obecnie najlepszy aparat, wlasnie ze wzgledu na LV na odchylanym LCD. Zupelnie nie przeszkadzaja "tylko" 3 punkty AF, bo sa bardzo pewne i prawie zawsze trafiam z ostroscia tam, gdzie chce. Rowniez 14-45 w miare daje rade, ale troszke mydli i czasem robi niezle polkole z prostego muru :/ Zaraz wrzuce nastepne fotki.
Jedziemy z kolejna fotka. Ciekaw jestem, jak Wam sie spodoba taki kadr. Jejku, moje pierwsze w zyciu zdjecie z ramka...
39. Obicie, albo dwa swiaty.