Strona 18 z 95 PierwszyPierwszy ... 816171819202868 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 947

Wątek: Zdjecia suchara

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Nie chca, a szkoda Nie pisza, nie oceniaja... Nie stwarza to motywacji do dalszej pracy.

Co do tej fotki, to masz racje, ze te przepalenia jakos tak niebardzo pasuja. Ciekawe, ze chodzac po starowce spotkalem sporo par, w tym duza czesc starszych ludzi, trzymajacych sie za rece, przytulonych.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    Nikt nic nie pisze... Pewnie sie nie podoba, nie intersuje, ale chetnie bym to przeczytal, a nie musial sie domyslac... W Galerii tez prawie nikt nie ocenia serii "Kontrasty", mimo, ze w watku pare glosow zarowno za, ze sie bardzo podoba, jak i na nie. Szkoda
    Pzdr

Sucharku
    , to z powodu zabiegania, nawalu pracy i niemoznosci znalezienia czasu na koncentracje, uwazna analize i ocene. Nie lubie oceniac jednym slowem, nikt na to nie zasluguje, a na wiecej....? Za jakas dluzsza "chwile"....obiecuje, ze napisze, co sadze o Twoich, i nie tylko - fotkach. OK?

pozdrawiam serdecznie,
    excel

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez excel
    Nikt nic nie pisze... Pewnie sie nie podoba, nie intersuje, ale chetnie bym to przeczytal, a nie musial sie domyslac... W Galerii tez prawie nikt nie ocenia serii "Kontrasty", mimo, ze w watku pare glosow zarowno za, ze sie bardzo podoba, jak i na nie. Szkoda
    Pzdr

Sucharku
    , to z powodu zabiegania, nawalu pracy i niemoznosci znalezienia czasu na koncentracje, uwazna analize i ocene. Nie lubie oceniac jednym slowem, nikt na to nie zasluguje, a na wiecej....? Za jakas dluzsza "chwile"....obiecuje, ze napisze, co sadze o Twoich, i nie tylko - fotkach. OK?

pozdrawiam serdecznie,
    excel
    Z mila checia poczekam na Twoja krytyke Bardzo mi milo, ze ktos sie odzywa. Dzis bylo bardzo zimno, wiec fotek nie robilem, ale postaram sie w nadchodzacych dniach wyjsc i znowu cos z ulicy przyniesc.
    Pzdr

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
    Poza tym niemile widze przejarania.
    Pzdr, TJ
    A mnie przepały pasują na tej focie. Obrobiona tak jak lubię. Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził .
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Kurczę, Suchar, nie narzekaj. Ludzie nie piszą i nie oceniają, tak jest zawsze, mały ruch w interesie Dlaczego akurat na TWOJE zdjęcia wszyscy mają się rzucić i oceniać??
    Fakt, że to Ty jesteś jednym z nielicznych w miarę często oceniających... Po drugiej stronie jest goooorzej...
    Ja oceniam przeważnie wtedy, gdy mam wyrobione zdanie na jakiś temat. Pierwsza seria (kolorowa) mi pasowała. Druga - ptaszki i kwiatki - nie poruszyła. Trzecia - kontrastowa - nie mam zdania, nie moja działka. Ot co.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Dobra, postaram sie byc twardy agapiet, zapraszam w przyszlosci! Nastepna seria juz w kolorze...

Tym razem zapraszam na "Cmentarz". Kolo mnie jest Cmentarz Zolnierzy Radzieckich, bardzo jednolity i monotonny. Dzis bylem tam przez 25 minut i udalo mi sie zrobic takie trzy zdjecia. Sprobowalem przedstawic ten w pewien sposob "nudny" cmentarz w troche inny sposob, z innej perspektywy. Focilem E330 z Heliosem 44M-4 MC, ktorego coraz bardziej lubie. Na pierwszych dwoch pelna dziura, czyli f:2, a na trzecim chyba f:4 albo 5,6. Byc moze jest to bardziej prezentacja mozliwosci Heliosa, ale chetnie dowiem sie, co wy o tym myslicie. Zapraszam!

29. Cmentarz

30. Cmentarz 2

31. Cmentarz 3

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Suchar, aparat pod pachę i na ulicę!!! Zdecydowanie lepiej Ci to wychodzi, niż ostatnie zdjęcia.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Suchar, aparat pod pachę i na ulicę!!! Zdecydowanie lepiej Ci to wychodzi, niż ostatnie zdjęcia.
    Nie przypadkiem bylem na tym cmentarzu tylko 25 min... :/ Obiad wielkanocny (swoja droga bylo calkiem fajnie obzarlem sie )... Jak znajde czas, to pojde. Jutro jade na dzialke, wiec raczej cos z natury pofoce. Jakie masz zastrzezenia do ostatnije serii?

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Jakie masz zastrzezenia do ostatnije serii?
    Pierwsza i trzecia zupełnie nie wiem co pokazują. Gdybyś nie napisał, że to cmentarz, to w życiu bym nie zajarzył. Druga to badyle - nie moja działka. Nie lubię...
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Suchar,
    No nie ma co-wyjść powninien, bo zdjęcia frapujące bardzo. Ale bardziej w wypadku tej serii skłaniałbym sie do tezy, że bardziej tutaj Helios robił zdjecia niż Suchar. W tym zdjęciu widać fajną kompozycję, ale bardziej oko skupia sie na niesamowitej głębi i ostrości co jest bezsprzecznie zasługą Heliosa. Co nie znaczy jednak, że zdjęć nie doceniam, wolałbym jednak, gdyby zdjęcia nie tylko były dziełem obiektywu, ale też, żeby widać w nich było kunszt ręki fotografa.
    Pzdr