Szkoda, ze tak malo osob komentujeJesli sie komus nie podoba zdjecie, to neich tez napisze, ja chetnie przeczytam dlaczego. Tymczasem dalej z seria "Kontrasty". To miejsce juz znacie...
25. Kontrasty "Walking"
Szkoda, ze tak malo osob komentujeJesli sie komus nie podoba zdjecie, to neich tez napisze, ja chetnie przeczytam dlaczego. Tymczasem dalej z seria "Kontrasty". To miejsce juz znacie...
25. Kontrasty "Walking"
Bardzo mi się podoba fota. I przegięty kontrast pasuje.
noo, suchar, 24 i 25 to bardzo zacne foty sąto musi, wypadek przy pracy Ci się zdarzył, nie można zrobić takiego skoku jakościowego z dnia na dzien
naprawdę fajne obiedwie, naprawdę
pozdrawiam
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
ostatnia fota dla mnie kapitalna,
ciemne sylwetki postaci podarzajace ku swiatlu... biala plama z lekko zarysowanymi konturami murow, ale co tam dalej jest? sie rodzi pytanie...
a poprzednie zdjecia rowniez swietne!
ja tez jestem zwolennikiem mocnych kontrastow w B&W
czekam na kolejne
pozdrav
suchar,
Podoba mi się pomysł na ostatniej focie, lecz wynik nie bardzo, ponieważ to wybielenie ścian w bramie, w prześwicie, zabiło całkowicie światło, wszelkie - to do którego grupa podąża i to, które rzezbi kształty. Została biel, która dla mnie jest cokolwiek jałowa. Nie jestem w stanie potraktowac tej bieli jako tajemniczej jasności, ani świetlistości. Nie pomaga nawet przywoływanie wszelkich podobnych scen z filmów s-f.
Pzdr, TJ
O, dziekie wielkie Panowie! A juz myslalem, ze tylko Rafal tu zagladaCiesze sie, ze sie podoba, ta seria to taki eksperyment.
willow, duzo wody uplynelo od Twoich ostatnich komentarzy w tym watku, przejrzyj ostatnie kilka stronCwicze
Bardzo sie ciesze, ze sie podobaja
moozg, wlasnie to chcialem osiagnac, o czym mowisz, przez zastosowanie wlasciwie tylko czerni i bieli i bardzo mocnego kontrastu.
W takim razie jedziemy dalej z seria "Kontrasty", zapraszam za kilka-klikanascie minut
Tadeuszu, dziekuje za komentarz. Jak widac, mozna odbierac to zdjecie na dwa rozne sposoby, czego dowodem sa komentarze Twoj i moozga. Czy w takim razie wolalbys, by bylo mniej wypalenia, czyli tej bieli, a wiecj szarosci?
Kolejna, trzecie fotka z serii "Kontrasty", czyli tylko czern i biel. Zapraszam do komentowania!
26. Kontrasty // "...tak jak mowilem, musimy wykupic ich akcje, by..."
Jak na razie nie trafia do mnie taka obróbka...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jak widac, jednym sie podoba, innym nie. Dzieki za komentarz, dla mnie kazdy jest cenny, zarowno przychylny jak i nieprzychylny. Tak jak pisalem, to raczej eksperyment taka obrobka, dlatego wystawiam tu, by sie dowiedziec, jak to sie innym widzi. Nie podoba Ci sie z jakiego wzgledu? Czy po prostu tak ogolnie nie lezy?
Pzdr
Ok. Napisałem zbyt lakonicznie...
Nie leży mi ta obróbka w tych fotach, które zaprezentowałeś, po prostu nie pasuje i już. Nie chodzi o kwestie techniczne, tylko o odczucie.
Może jak pokażesz coś więcej to akurat się spodoba![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.