Strona 11 z 95 PierwszyPierwszy ... 9101112132161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 947

Wątek: Zdjecia suchara

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Dzieki za komentarze Ciesze sie, ze sie podoba. Zapewne niedlugo wrzuce je do Galerii, coby jakas ocenke uzyskac W takim razie jedziemy z kolejnym streetphoto. Tym razem troche inne.
    15. Brama i rower (KLIKAJCIE w zdjecie, wtedy "schodkowanie" znika)
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    No, ładnie, ładnie. Ja bym przerobił na BW, ale to Ty jesteś autorem zdjęcia.

Podoba mi się. Kombinuj dalej z foceniem ulicznym. Emocje jak na rybach...
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Dzis znowu sie wybieram na focenie, tym razem do Lazienek Choc troche zimno jest :/ Nie chcialem przerabiac na B&W, bo chcialem zostawic ten ciemny, zolty kolor sciany, niebieski dalej i rozowy rower, bo wlasnie te kolory mi sie w tym zdjeciu podobaja najbardziej. Emocje jak na rybach? No nie wiem. Raz sie jakas Pani, ktora sprzedawala na ulicy figurki przylepiajace sie do szyb, tak na mnie groznie popatrzyla, ze juz myslalem, ze zawola jakiegos postawnego "karka"

Rafal, czemu w Galerii Publicznej nie ma dzialu Streetphoto? Mysle, ze by sie przydal, bo troche takich zdjec w "Reporterskie" jest, a dziwnie one wygladaja np. przy samolotach.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Podoba mi się. I myślę, ze taka wersja jest lepsza niz BW. Zdjecie dużo zyskuje przez ten żółty i niebieski.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    Rafal, czemu w Galerii Publicznej nie ma dzialu Streetphoto? Mysle, ze by sie przydal, bo troche takich zdjec w "Reporterskie" jest, a dziwnie one wygladaja np. przy samolotach.
    Nie ma, bo takich fot jak na lekarstwo. A moich nie wrzucam do publicznej. Nie wypada, żebym sam sobie "nagradzał" umieszczając moje pstryki w galerii publicznej (jestem opiekunem tej galerii).

Ale sprawa otwarta - jeśli będzie więcej takich zdjęć, to można zrobić osobny dział. Bardzo bym chciał, bo street to mój ulubiony gatunek fotografii.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Oczywiście że kolor. Cały w nim urok - niebieska i zółta ściana oraz rower pink. Szkoda w realu nie ułożyło się to ciaśniej, coby kolory zdominowały kadr.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    Emocje jak na rybach? No nie wiem. Raz sie jakas Pani, ktora sprzedawala na ulicy figurki przylepiajace sie do szyb, tak na mnie groznie popatrzyla, ze juz myslalem, ze zawola jakiegos postawnego "karka"
    Nie miałem na myśli emocji związanych z ryzykiem, że jakiś żul się do człowieka przypieprzy. Jeśli się rozsądnie foci, to ryzyko jest bliskie zeru. Chodzi mi o dreszczyk, kiedy widzisz coś ciekawskiego i za ułamek sekundy tego nie ma. I albo się uda złapać chwilę, albo nie.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Rafal, chodzilo mi o to, ze w Galerii Reporterskie jest troche fotek czystko streetphoto i troche dziwnie one tam wygladaja, przy np. samolotach. Osobny dzial "Streetphoto" bylby chyba dla nich odpowiedniejszy. Zdjecia, ktore przed chwila pokazalem sie podobaja, wiec wrzuce je pewnie do Galerii, ale troche nie pasuja do reporterskich.

No to nastepna fotka.
    16. Pojedynek (KLIKNIJ w zdjecie)

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Halo, cisza zalegla jakas Zapraszam do komentowania! Mam jeszcze troche fotek, ktore chcialbym pokazac.
    Pzdr

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    No, znowu kolorki rządzą. Lubię kolory Fajne z tym qniem - oko w oko, mam wrażenie że dziewczynka ma w siatce "suchy chleb dla konia".