Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Nasza wesoła i radosna galeria

Mieszka w
    Szwecja
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Nasza wesoła i radosna galeria

No to czas na nasz watek z wybranymi zdjeciami od nas Bedziemy wdzieczni za opinie

Zaraz jeszcze cos poszukam na dysku

Mieszka w
    Szwecja
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    68 osob ogladalo i nikt nie skomentowal?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar chimol
    Mieszka w
    Lidzbark Warmiński
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Pierwsze zdjęcie mi sie podoba i czwarte w kolejności. Numeruj zdjęcia, bedzie łatwiej wszystkim odnosić sie do poszczególnych fotografii. I wydaje mi sie, że cztery zdjęcia w jednej wrzucie wystarczą.
    Pozdrawiam

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Bądź cierpliwy, wrzucaj jedno, góra dwa zdjęcia. Przeprowadzaj ostrą selekcje zdjęć przed ich umieszczeniem w wątku. Pozwoli to na wyłuskanie nietypowych kadrów i przede wszystkim zwracających uwagę.

Wątki ze zdjęciami pełnią formę blogów forumowych. Wpis nie zawsze musi wywoływać komentarz. Poprawny kadr, naświetlenie, przyzwoita obróbka... to zwykle nie powoduje komentarza. Ot kolejny pstryk, nuda. Forumowicze oglądają setki zdjęć dziennie. Wyrabiają sobie gusta i coraz częściej przechodzą obok jedynie poprawnych technicznie, ale nudnych kadrów.

Moją uwagę z zaprezentowanej serii zwróciło jedynie 4 zdjęcie od góry. Szeroki kadr, niemal posągowa postawa psa na jednolitym tle, które nie odciąga wzroku od portretowanego psa, zadowolonego, patrzącego gdzieś poza kadr, szukającego kolejnych przygód. Udany portret. Myślę, że serie mógłbyś ograniczyć tylko do tego zdjęcia i ewentualnie jeszcze jednego, powiedzmy 6 z kolei.

Przy okazji. Numeruj kolejne zdjęcia. Taka niepisana zasada, akurat na tym forum. Pozwala na łatwiejsze komentowanie i odniesienie się do konkretnych zdjęć.

Mieszka w
    Szwecja
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chimol Zobacz posta
    Pierwsze zdjęcie mi sie podoba i czwarte w kolejności. Numeruj zdjęcia, bedzie łatwiej wszystkim odnosić sie do poszczególnych fotografii. I wydaje mi sie, że cztery zdjęcia w jednej wrzucie wystarczą.
    Pozdrawiam
    No to bede pamietac na przyszlosc

Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta
    Bądź cierpliwy, wrzucaj jedno, góra dwa zdjęcia. Przeprowadzaj ostrą selekcje zdjęć przed ich umieszczeniem w wątku. Pozwoli to na wyłuskanie nietypowych kadrów i przede wszystkim zwracających uwagę.

Wątki ze zdjęciami pełnią formę blogów forumowych. Wpis nie zawsze musi wywoływać komentarz. Poprawny kadr, naświetlenie, przyzwoita obróbka... to zwykle nie powoduje komentarza. Ot kolejny pstryk, nuda. Forumowicze oglądają setki zdjęć dziennie. Wyrabiają sobie gusta i coraz częściej przechodzą obok jedynie poprawnych technicznie, ale nudnych kadrów.

Moją uwagę z zaprezentowanej serii zwróciło jedynie 4 zdjęcie od góry. Szeroki kadr, niemal posągowa postawa psa na jednolitym tle, które nie odciąga wzroku od portretowanego psa, zadowolonego, patrzącego gdzieś poza kadr, szukającego kolejnych przygód. Udany portret. Myślę, że serie mógłbyś ograniczyć tylko do tego zdjęcia i ewentualnie jeszcze jednego, powiedzmy 6 z kolei.

Przy okazji. Numeruj kolejne zdjęcia. Taka niepisana zasada, akurat na tym forum. Pozwala na łatwiejsze komentowanie i odniesienie się do konkretnych zdjęć.
    cierpliw-a bo ja jestem dziewczyna

Ale zdjecia sa zebrane z roznych sesji - to nie tak ze jedna i ta sama i wrzucam

Bede pamietac o numeracji

Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dirdib Zobacz posta
    cierpliw-a bo ja jestem dziewczyna
    Czasami myślę, że lepiej byłoby przejść na imiona i nazwiska i przestać robić tą konspiracje z nickami . Ok, więc bądź cierpliwA .

Przy okazji może zmień sobie tytuł wątku na coś zwracającego uwagę i łatwego do zapamiętania. Bo mamy już sporo wątków... "Proszę o opinię" "Proszę o ocenę", etc. Jeśli chcesz zmienić, napisz nową nazwę w treści następnego postu. Któryś z moderatorów wówczas ją zmieni.

Mieszka w
    Szwecja
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Nasza wesola i radosna galeria

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Zdecydowanie pierwsze, jakie wesołe psiaki pilnuj, aby w kadrach nie obcinać im łap, uszu itp.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Jak dla mnie jedynka, czworka oraz szostka....
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dirdib Zobacz posta
    Nasza wesola i radosna galeria
    Zmiana dokonana.