Poszło. Szpula ma jeszcze rdzeń o nieznanej mi wadze, ale zrobiłem podobnie, odwinąłem, odmierzając (chociaż nie było łatwo) 100 m i ten kłebek zważyłem. A dalej - do 300 m już poszło błyskawicą.
Poszło. Szpula ma jeszcze rdzeń o nieznanej mi wadze, ale zrobiłem podobnie, odwinąłem, odmierzając (chociaż nie było łatwo) 100 m i ten kłebek zważyłem. A dalej - do 300 m już poszło błyskawicą.
Witam, Pozdrawiam wszystkich uczestnikow dyskusji. Jakis czas temu wpadlem na ten watek szukajac informacji o KAP. Ucieszylem sie ze w Polsce jest gupa ludzi ktora zamuje sie fotografia latawcowa. Przeczytalem calosc i bardzo przydaly mi sie niektore informacje i wskazowki tu zawarte. Dzieki nim zaczalem i latam juz od kilku miesiecy zbierajac obrazki z przestworzy nad USA gdzie obecnie przebywam. Bede sledzil z ciekawoscia. Na razie do pracy zaprzegam Fotokite 160 na 150metrach linki(72kg) aparat z literka N na poczatkuoraz czasami kamere GoPro Hero2 gdy wiatr jest zbyt leniwy zeby uniesc ciezszy zestaw.
@Blueion witaj nam ach witajCieszymy się że epidemia przekroczyła wielką wodę. Wrzuć od czasu do czasu jakieś fotki, dla nas to niewątpliwie egzotyka
![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Pytanie poza konkursem. Czy baloniarza też przygarniecie do tego wątku ?.
Wrzucilem kilka mojch eksperymentow z KAP na swoja strone (nieustannie w budowie. Mam nadzieje ze cos sie spodoba. http://photodust.com/index.php?/category/KAP-Images . Pozdrawiam.