Przymocowałem, stawiają nieporównywalnie mniejszy opór od kółek do kluczy. Znaczy będzie pan zadowolooony.
Przymocowałem, stawiają nieporównywalnie mniejszy opór od kółek do kluczy. Znaczy będzie pan zadowolooony.
The question is: What is a Mahna Mahna?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Kraków też nie siedzi z założonymi rękami. Testujemy konfiguracje ultralight do pogody <1 m/s. Od czasu do czasu coś nowego pojawia się w mojej galerii aerial photos
W październiku za to startuje duży projekt popularno-naukowy, w którym nie zapominamy o "Ziemi z nieba"...
Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!
No to jedziemy z kapelą:
Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!
Nie, do nadal mi się fiszaj nie podoba![]()
Romek i jak z nowymi bloczkami ? A jak je zamocowałeś do wieszaka ? też kółkami od kluczy ?![]()
chyba też je zamówię bo nic lepszego nie znalazłem, były kiedyś na ebayu takie fajne PeKaBe się nazywały ale już ich nie widzę i były trochę droższe.
Dzisiaj byłem na moim pierwszym festiwalu latawcówmmmm fajnie było. Wrzucił bym pare fotek z ziemi i powietrza ale nie wiem jak tu dodawać żeby wyświetlały mi się jako miniaturki a nie duże fotki i nie chcę zaśmiecać forum.
Tak oglądałem te cuda na niebie i napaliłem się na Quad'a, narazie cena mnie trochę odstrasza. Poniżej taki latawiec w "akcji".
Dzisiaj gościu robił nim lepsze akrobacje, a na żywo wygląda to jeszcze lepiej.
Szkoda że Rabka wtedy wypada, chętnie bym uwiecznił imprezę z góry.Święto Latawca w Rudnikach
W niedzielę na lotnisku w podczęstochowskich Rudnikach odbywa się Święto Latawca. To jedna z najbardziej kolorowych imprez – podało Radio Katowice.
- Święto latawca skierowane jest do najmłodszych, do ich rodzin. Jest to świetny sposób na spędzenie pięknej jesiennej niedzieli – przekonywał Michał Braszczyński, dyrektor Aeroklubu Częstochowskiego.
W ramach święta rozgrywane będą zawody latawców. Na zakończenie zawodów odbędzie się wspólne pieczenie kiełbasek przy ognisku.
link do info
teraz doczytałem, to było wczoraj
Ostatnio edytowane przez romek1967 ; 3.10.11 o 14:46