Pierwsze mi się podoba, całkiem fajnie wyszłoDrugie natomiast nie bardzo.... MZ troche za jasno...........coś mi nie pasuje, może kadr? GO ?
Pierwsze fajne
pozdrawiam
Pierwsze mi się podoba, całkiem fajnie wyszłoDrugie natomiast nie bardzo.... MZ troche za jasno...........coś mi nie pasuje, może kadr? GO ?
Pierwsze fajne
pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Szkoda...Bo mi sie wydaje, ze pajak zdecydowanie dobry, nie ma przepalen, jasnosc zrownowazona. Owszem jasno - srodek slonecznego dnia.
Sciemniajac to mi wychodzilo za smutne, takie nijakie. Kadr tez mi sie wydawal idealny dla pozy pajak , sposobu w jaki "rozsiadl" sie na lisciu.
Jak juz to zgodze sie, ze GO moglaby byc wieksza. Choc tu i tak raczej udalo mi sie trafic z ostroscia idealnie w oczy
Z GO mialem problem. Z OM Zuiko 135mm f/2.8 + DCR-250 nawet przy f16 byla milimetrowa. A zdjecie robione bez statywu - z reki.
Thomasso
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Może komuś się będzie podobać![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
No, chyba ciemniej lepiej![]()
Ciemniejsze MZ lepsze.
Muszę Ciebie jednak zmartwić, że pajęczaki ogólnie nie cieszą się dużą popularnością na naszym forum. Może temat mało sympatyczny, nie wiem.
Mogę to stwierdzić na podstawie własnego doświadczenia, jak i innych moim zdaniem świetnych technicznie, lecz może "strasznych" w odbiorze fotek jakie widziałem w galerii.
Od kiedy bawię się w makro lubię wszelkie robactwo nie wyłączając pajęczaków.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Gzyk fajny choć proponował bym popracować nad tłem![]()
Ściemnił chyba ciutkę
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.