Ostatnie sympatyczne. Znacznie lepsze od tych ze szminką gdzie to żaden kadr, może poza trzecim, nie przypadł mi szczególnie do gustu. Ciekawie się robi w twoim wątku, widać rozwój.
Ostatnie sympatyczne. Znacznie lepsze od tych ze szminką gdzie to żaden kadr, może poza trzecim, nie przypadł mi szczególnie do gustu. Ciekawie się robi w twoim wątku, widać rozwój.
Jak zapewne wiecie foty robie czysto hobbystycznie.
Ostatnio spotkalem sie ze znajoma, ktorej kiedys obiecalem pare fot.
Oto rezultaty - wrzucam tu - moze jakis odzew bedzie, lacznie z komentarzami, bo w galeriach cos slabo.
Przypominam tez.. nie jest to pro sesja z wizazysta, stylista i czym tam jeszcze.
269 i 270:
![]()
![]()
271, 272, 273, 274:
![]()
![]()
![]()
275A/B - wersja oryginalna i przycieta:
![]()
Pozdrawiam
Thomasso
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Troche nie rozumiem tonacji w tej serii.Chyba bym wolal bardziej miekie,nauralne wraz z tonacja barwy.A jesli juz to w strone delikatnych nalotow.Ten sposob w jaki pokazales obrobke mi sie kojarzy z fotkami z lat koniec 60 i poczatek 70,jednak nie calkowicie barwy mi podchodza.Moze gdyby tam byl facet na fotach w roboczym ubraniu to kto wie.Pewnie bardziej by mi podeszlo.
Wazne,ze Tobie odpowiada.Chociaz czasem warto poczytac co inni sadza.
Ach zaedytuje se wzielem i cos poprzestawialem jak ja bym to widzial tak na szybko Załącznik 58618 i jeszcze bardziej delikatnie
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 7.01.12 o 14:12
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Myślę, że do zabawy tonacją zdjęcia, ona ma zbyt wyrazistą buzię, tu trzeba by ją niemal musnąć światłem, no i mimika przy takiej twarzy
każdy grymas, ściągnięcie brwi czy półuśmiech jest potęgowany. Najbardziej widać to na fotce 270. reasumując:
ciemniej i delikatniej z barwą.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja zawsze czytam co inni pisza. Najgorzej jak nie pisza, bo to dla mnie znaczy, ze straszna kupa, ktorej kijem sie nie tyka :P
Jak widac zdjecia sa podzielone na 3 serie... i przyzna sie ze robilem je juz z zamyslem konkretnej obrobki.
Pogoda byla szaro-bura... smutna taka, na koniec zaczelo padac. Choc na poczatku swiatlo bylo fajne... rozmyte, biale, przez chmury.
Tomek
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
270 i 275A najbardziej mi sie podobają.
Modelka fajna!
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
Podoba mi się 273 sympatyczne i 275 a. Powodzenia.
Brak nowych towrow, zatem wrocilem do szuflady i wygrzebalem takie dwie:
276 i 277:
![]()
Na 277 wiem ze na policzku dziwna "koronka" swietlna powstala ze swiatla przeswiecajacego przez wlosy kolezanki, ale poza tym fota chyba OK.
Podobnie jak 276, ktora wydaje mi sie po prostu calkiem sympatyczna.
Pozdrawiam
Tomek
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|