hah te koty są świetnekadr rzeczywiscie moglby byc inny ale sama tez nie mam pomyslu jaki
![]()
![]()
hah te koty są świetnekadr rzeczywiscie moglby byc inny ale sama tez nie mam pomyslu jaki
![]()
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Z za pleców mógł by byćFajne trio znalazłeś
Kotki fajneMnie z poprzednich fot najbardziej podoba się muzyk. Szkoda, że uciąłeś prawą stronę.
Mnie się podobaMogłoby być minimalnie jaśniej, w sensie twarz
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
te dwa przedostatnie widzialbym w B&Wi inaczej kadrowane.
Mysle ze z surowek da rade wycinąć sporo wiecej niz, jak to napisales sam, "pstryki"o kadry z gitarzystą mi chodzi konkretnie
![]()
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 4.06.10 o 22:00
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
[QUOTE=Thomasso;633820]Chyba ostatnie juz z "warsztatow". Praktycznie mam wiecej (jak pisalem), ale chyba to jedynie jeszcze nadaje sie do pokazania
Nie bądź taki skromny.
Ostatnie ujęcie bardzo udane, mnie się podoba.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Poniewaz muzyk w B&W bez odzewu, to zarzucam wyniki dzisiejszego 5-godzinnego czolgania sie w trawie. To makro to straszna robota. Rece mnie bola, kolana tez, plecy. Ufajdalem sie w blocie po uszy, ziemia jeszcze po powodziach mokra wiec i ja po paru minutach bylem mokry. Na 100-kilkadziesiat ujec wiekszosc do wyrzucenia :/ Tez tak macie?
Na razie nazw robali nie mam. Mam zamiar poszukac. Chyba, ze ktos wie to prosze poratowac
OK. Czrzaszczyk z 78 i 79 to Chrysolina fastuosa, zerujaca na miecie - fakt, na tym ja znalazlem
75. Model strasznie sie wiercil, az wykombinowal taka poze..
76.
77. The Colony
78.
79.
Pozdrawiam
Thomasso
Ostatnio edytowane przez Thomasso ; 5.06.10 o 22:55
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Makro to niełatwy temat78 chyba najlepsze