Drozdu, ciekawy człowiek z Ciebie.
Większość Twoich zdjęć pozytywnie mnie nastraja.
Uwielbiam świrów pasjonatów, chcialabym Cię kiedyś poznać
Taztaz fajnie kombinował, a Ty kombinuj dalej![]()
Drozdu, ciekawy człowiek z Ciebie.
Większość Twoich zdjęć pozytywnie mnie nastraja.
Uwielbiam świrów pasjonatów, chcialabym Cię kiedyś poznać
Taztaz fajnie kombinował, a Ty kombinuj dalej![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Cóż mogę dodać od siebie? Kto miał poklepać to poklepał, kto miał pojechać to pojechał
Fajny wątek i będę zaglądał. Szkoda, że mi nie starcza czasu i samozaparcia żeby coś takiego zrobić. Za to podziwiam dodatkowo![]()
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..
Dodaję setup do zdjęcia 2. Robione po zachodzie słońca.
Postanowiłem dodawać te informacje choćby po to, żeby się za jakiś czas z siebie pośmiać...
@Taztaz: akurat moja wizja do tego zdjęcia była taka, jaką przestawiłem. Chciałem, żeby hmmm... było choć ociupinę Crewdsonowskie... Ale Twoja jest jak najbardziej OK.
@Wanilia: pasjonaci w realu często okazują się zwykłymi nudziarzami![]()
Pierwsze zdjęcie ma bardzo bajkowy klimat i wzbudza sympatię dla osamotnionego dzieciaka. Drugie bardziej podoba mi się po ingerencji Tatza bo do dość hardkorowej sceny zatrzymywania pociągu doszedł mroczniejszy bardziej właściwy dla tematu klimat. Do tego wzmógł on wrażenie u odbiorcy świateł nadjeżdżającego pociągu i ciekawie podkreślił światła z budynku dworca. Podane recepty wartościowe i zachęcają do prób.
pozdrawiam Wiejo
Dzisiaj takie jedno zdjęcie zwyczajne, czyli bez konceptu i specjalnej sesji. ale mi się podoba więc wrzucam.
Świecone jedną lampą z pełnym CTO, leżącą na ziemi.
3. Tata i syn
Dla mnie fajne, poniewaz zostal zachowany klimat i swiatlo jakie oddaje ogien.
Drozdu, Twoje fotki zachecaja do eksperymentow
Pozdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jest klimat ale... jak wspomniałeś - takie normalneNie jesteśmy przyzwyczajeni do normalności w Twoim wykonaniu. Daj nam trochę czasu, pozwól się z tym oswoić
![]()
Poruszyłeś w ostatnim zdjęciu świetny klimat więzi ojca z dzieckiem. Ogień oczywiscie ociepla klimat ale w tym przypadku nie przebija tej nieuchwytnej ciepłości chwili.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo dziękuję za komentarze.
4. Telefon do przyjaciela
E-510 + stary długi kit, doświetlane lampą z parasolką shoot-through na lewo-góra, 1/2 mocy
Odjechana scenka pełna uroku, wywołująca zdziwienie i jednocześnie pełna harmonii. W odbiorze przenosi a raczej przywołuje lepszą część ego.
pozdrawiam Wiejo