Z tej serii to trojka oraz czworka ciekawie zlapana....

Z tej serii to trojka oraz czworka ciekawie zlapana....
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dawno mnie tu nie było i może warto odświeżyć temat.
Tym wszystkim, którzy tu zajrzeli w czasie kiedy mnie już nie było serdecznie dziękuję za miłe słowa i odwiedziny
Co prawda bywam tam już rzadko bo moje dziecię ma inne sprawy na głowie niż konie, ale jednak bywam bo lubię. Oprócz koni bywają tam też dość często rowerzyści ponieważ już któryś raz z rzędu odbywa się w Hermanowskim Folwarku konnym maraton MTB (rowerowy) to w ubiegłym roku pierwszy raz próbowałam swoich sił na rowerzystach i pierwszy raz panoramowania, oczywiście bez statywu bo moje plecy nie dają rady nosić go do lasu
problem tylko w tym, ze nie wiem gdzie mam oryginały wywalone już dysku wiec muszę posłużyć się takimi miniaturami jakie zostały mi pod ręką w kompie i to z napisami które są tu niepotrzebne,ale da to chyba jakiś obraz tego co tam się działo (tu link do jakiejś wzmianki z ubiegłego roku: http://www.forumrowerowe.org/topic/6...-mtb-hermanow/)
Jak znajdę płytę albo tegoroczne to będą może już lepiej przygotowane
Pozdrawiam
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

| OlyJedi
| OlyJedi

Ostatnia fota najfajniejsza.
A dla mnie przed ostatnia
pełne zaskoczenie, ze ktoś tu jeszcze zajrzał
dzięki za odwiedziny i opinie. Mi osobiście i 4 i 5 są bliskie, jakoś taki dziwny sentyment mam do nich
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Tak żeby zachować ruch w interesie to wrzucam kilka fot z tegorocznego MTB, które odbyło się w Hermanowie 21.08.2011, a konkretnie z pokazu Krystiana Herby - http://krystianherba.net/
Pokaz był atrakcją bardziej dla widzów niż zmęczonych uczestników maratonu, ale przyznam, ze był super

Kadry fajne choć dla mnie sporty ekstremalne powinny być pokazywane w kolorze, i to jak najbardziej soczystymKolorowo, szybko i niebezpiecznie!
Widać ze się jednak przebiłaś przez fotografa wypinacza :P
Przebić się przebiłam, ale reakcja zbyt późna jak widać. Na tym zdjęciu Krystian Herba nie stoi na podeście on w tym czasie spada z górnej platformy wprost na trawę, a że wypinacz też nie wypinał się statycznie i statecznitylko co chwila zmieniał pozycję, bo nikt nie wiedział kiedy Herba skoczy i wyszło tak, jakby Herba wykonywał ewolucje na jego głowie
Co do koloru to mam wszystkie w wersji pierwotnej w kolorze, ale myślę ze w niektórych wypadkach tutaj, kolor rozprasza i odciąga uwagę od samych ewolucji a skupia bardziej na kolorowych widzach czy ubraniach dlatego cześć bardziej mi przypasowała w bw, ale dla Ciebie specjalnie kolor, tak dla porównania

| OlyJedi
| OlyJedi

No proszę, widzę że działasz na wielu fotograficznych polach i wątkach.
Foty są z dreszczykiem, ale widzę że uciętych głów nie było ?