Dzięki za opinie będę pracował nad powyższymi sugestiami.
Z czasem mam nadzieje że będą ze mnie ludzie(się śmiali
)
Dzięki za opinie będę pracował nad powyższymi sugestiami.
Z czasem mam nadzieje że będą ze mnie ludzie(się śmiali
)
E-510, Helios44M-4, ED 14-42, Kenlock 400
Jeszcze pare fotek znalezionych podczas porządków w komputerku ...
Fotki od 10-13
Jeszcze tylko muszę zrobić kursik wyostrzenia...cierpliwości.
Weekend poświęcę na opanowanie tego.
W oryginale wszystko jest oki .
Ostatnio edytowane przez tomir ; 17.06.10 o 12:57
Ostatnie (13?) mogło być ciekawe gdybyś inaczej stanął. Prostopadle do ściany, na środku okien. W kadrze należy zmieścić całeokna i wyprostować zniekształcenia perspektywy wyprostowane.
Takie jest moje zdanie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
1 i 2 centralnie ,a to nie najlepiej3 jest spoko pod wzgledem kadru co do 4 to jak kolega wyzej
![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Z poprzednich te pierwsze drzewa mi się podobają – coś w nich jest, mimo że technicznie trzebaby popracować.
Fotka parki z psami (rozumiem, że to zdjęcie z ulicy) byłaby fajniejsza, gdybyś podszedł do nich bliżej i bardziej z przodu. Wiem, że nie jest łatwo, ale warto spróbować.
Motyw kaczek mi się podoba, dwie różne uchwycone razem.
Architektura - zamysł niezły, za kolegami - fotka zrobiona prostopadle do obiektu byłaby lepsza. Ja jeszcze obciąłbym dół (krzaki).
Warto odwiedzić galerię forumowego mistrza w tej dziedzinie.
Poszukaj zdjęć k@czego, a będziesz wiedział jak się ustawiać.
Nikt się z Ciebie nie ma zamiaru się śmiać, nasze sugestie mają na celu poprawę Twojego warsztatu.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Dzięki za opinie i podpowiedzi a teraz wątek marketowy
Ewentualnie trzeba by je wykadrować ...
No i mój autopotret![]()
Ostatnio edytowane przez tomir ; 20.06.10 o 19:19
No to moja wersja jest taka. Oczywiście tez się dopiero uczę. Pobawiłem sie jeszcze troszkę kolorami.
Pozdrawiam
Wersja chimora bardzo dobra![]()
fajne foto
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"