Dla mnie ptaszki swietne, zgadzam sie za przedmowcami, ze marudzisz![]()
Dla mnie ptaszki swietne, zgadzam sie za przedmowcami, ze marudzisz![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 2.08.11 o 15:57
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Cześć,
Mirek z pewnością ma rację, ludzkość jest zawistna.
Choć z drugiej strony to pliszka będąca w wodzie ma nieostry ogonek![]()
.
Przecudnej urody ptaszki, ładnie podglądnięte.
Oby tak dalej.
Pozdrawiam.
W week end dwa razy byłem w plenerze nad rzeką.W sobotę i w niedzielę.Sobotni plener to "sponton".Decyzję o wyjściu z domu podjąłem o 4 rano ponieważ i tak spania nie miałem :/ Dlaczego o tym piszę ano dlatego żeby opisać jak ważne jest wyposażenie i dlaczego sobotnia zasiadka okazała się całkowitą klapą.Ubrałem się jak zwyklea dodatkowozabrałem gumowce do kolan, szybko okazało się że rosa w połączeniu z bardzo wysoką trawa i wikliną to zbyt dużo dla krótkich gumowców po kilku minutowym przedzieraniu się przez wiklinę i trawę byłem tak przemoczony jakby ktoś wylał na mnie wiaderko wody :/ Po dotarciu na miejscezasiadki miałemwszystkiego dość a za statywem ciągnąłem pióropusz traw i gałęzi:/ Po drodze, złamałem też przygotowany patyk który przywiozłem z domu. Zastanawiałem się nawet czy nie odpuścić ale postanowiłem spróbować.Zanim otrzepałem się z wody i chabazi wystraszyłem zimorodka który już zdążył przylecieć na łowisko.Przesiedziałem kompletnie mokry w namiocie dwie godziny i nie zrobiłem ani jednego zdjęcia, ponieważ wypłoszony ptak już sięniepojawił Po powrocie do domu jeszczetego samegodniawybrałem się do sklepu po wodery W niedzielę znowu pojawiłem ale tym razem na miejsce dotarłem rzeką wzdłuż brzegu, suchutki, zadowolony i z całym patykiem
Piszę to dla mało doświadczonych jak ja.Odpowiednie buty i ubiór to podstawa a potem cała reszta
---------- Post dodany o 16:41 ---------- Poprzedni post był o 16:36 ----------
A gdzie reszta z tego seta co gdzie indziej wstawiales?
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Piękne zdjęcie zimorodka. W zupełności się z Tobą zgadzam co do priorytetów amatora fotografii przyrodniczej - sprzęt to podstawa, ale nie koniecznie mam na myśli aparat, porządne buty w zimie, namiot, kajak, siatka są równie ważne jak body i obiektyw.
pozdrawiam
BP
Piękne zdjęcie, rybka na śniadanie![]()
Sliczny zimek![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Tak wiem to już byłoPotrzebowałem hosting dla tej foty więc wstawiłem
Jak będę miał coś nowego to na pewno pokażę