Jejjj ale tu ślicznie!
Jejjj ale tu ślicznie!
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Tez zazdroszcze , piekne foty.![]()
Ostatnia wrzuta super. Śliczne kadry. Dalej focisz Olkiem, bo na pierwszym GO taka małaStrasznie czysto, estetycznie i kolorki świetne. Normalnie zazdraszczam umiejętności....
Pozdrawiam
edit: ha już zauważyłem, że "najkonem". Bardzo ładnie jeszcze raz.
Ostatnio edytowane przez chimol ; 18.04.11 o 17:15
Wspaniałe czaple i sieweczka.
Ladne wiosenne fotki, jest co podziwiac.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziękuję za pochwałyAle Sieweczka to temat do poprawki właśnie ze względu na GO. Jutro rano jadę na łachę i postaram się bardziej przymknąć moją "lufę"
I do puki nie zrobię jeszcze lepszych zdjęć to siedzę nawet gdyby stan wody się podniósł
![]()
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Wczoraj późnym wieczorkiem wybrałem się swoim wszędołazemNa objazd okolicznych pól. Odkryłem dotąd nieznaną mi miejscówkę a konkretnie bagienko pozostałe po zimowych śniegach
Przez lornetkę obserwowałem Czajki x2, Pliszki Żółte x2, Łęczaki x4.
Dziś przed 5 rano dojechałem na miejsce i wypłoszyłem całe towarzystwo a dodatkowo Bociana :/ Po godzinie którą spędziłem w namiocie wróciły Łęczaki a potem Pliszki Czajki nawiały na dobre tak jak Bocian.Trzeba szybko planować kolejne zasiadki bo bagienko wysycha :/ A Łęczaki skończą przeloty.Zimorodek na którego miałem dziś czatować jeszcze poczeka![]()
Łęczak
Bardzo fajne. Nad Narwią teraz ptactwa jest dużo. Wybieram się w sobotę, może też coś upoluję.
pozdrawiam
BP
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400