Dwojeczka swietna...
Dwojeczka swietna...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziś wstałem przed 4 i o 4:30 byłem na miejscuNiestety dzisiejsza zasiadka to najgorsza z czterech odbytych do tej pory :/
Dziś na patyku od 5 do 9 nie usiadł nawet wróbel z kulawą nogą ;/ Masakra.
Mam nadzieję,że starczy mi wytrwałości !
Samozaparcia masz na perwno dużo, więc jeden dzień bez efektów na pewno Ciebie nie zniechęci.
Szpaczki rewelacyjne - świetnie uchwycone momenty.
Apropos szpaczków ostatnio byłem świadkiem ciekawej sceny - stado starych szpaków wygrzewało się na słońcu. Leżały w trawie na brzuchach z rozłożonymi skrzydłami. Wyglądały komicznie, lecz zanim wziąłem aparat "plaża" się skończyła i już ich nie było.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
zwiał Ci niezły temat
No cóż bywa !
Pozdrawiam !!
Dziś jestem po kolejnej, już 5 zasiadce i wróciłem z drobnicą :/ Dobre i to ale...
Jak wieczorkiem zrzucę fotki na komp. i będzie coś godnego uwagi to pokażę
pozdrawiam !!
Bardzo udana ta ost. seria : )
2,3 wymiatają!Bardzo dynamiczne sceny w ładnych kadrach ujęte.
Oczywiście wszystkie b. udane pod względem kompozycyjnym jak i w tonacji : ) Ciepłej, pasującej do tych scen : )
Pozdrawiam i gratuluję ujęć : )
Ostatnio znowu odbyłam zasiadkę. Żołny jak zwykle mi nie pozowały ale w ramach rekompensaty pozowała rodzina gąsiorkówi jako bonusik kretogłów
Co do żołn to już zaczyna się ruch związany z karmieniem młodych i może następnym razem dopisze szczęście
zapraszam do obejrzenia zdjęć
No, no świetna ta seria : )
Bardzo udane kadry : )
1. Świetna GO, bdb kadrowanie, czyste przede wszystkim i piękne ujęcie : )
2. Za ujęcie i jak wyżej : )
3. Cudowne! Jakby pozowały! : ))
4.Za ujęcie "mimiki" ptaszyn : )) I jak w pierwszym : )
5. Krętogłów ok : )
Świetna wrzutka, cudne czyste kadry i piękne ujęcia : )
Pozdrawiam : )
Można oko nacieszyć![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Znakomite foty!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R