Oczywiście, że będę
Już się doczekać nie mogę
![]()
Oczywiście, że będę
Już się doczekać nie mogę
![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
No nie powiem, ale nic jeszcze sie nie pojawiło, a wszyscy już chcą kupowaćZamieszczone przez cra3y
marketing prowadzony genialnie.
![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
a jaka jest zywotnosc migawki w E330?
a macie jakies przecieki odnosnie e410 - bedzie mial tez kadrowanie?
pozdro
Jesli potrzebny Ci aparat na teraz to z tych dwóch e-400, e-330 brałbym bez chwili namysłu e-330. Na pewno będziesz zadowolony. Jak spodoba Ci się osprzęt Olympusa to wtedy zainwestujesz w lepsze szkiełka lub nowsze body.Sylwek nie trać czasu na rozmyślania co będzie, trzeba cieszyć się zyciem i tym co oferuje 330-tka teraz.
Nie wyobrażasz sobie jak przyjemnie pracuje się z tym aparatem.
Pozdrawiam serdecznie
c-7070
Popieram. Jeśli myślisz o kupieniu to zrób to teraz i faktycznie 330. Jeśli masz nieograniczoną kaskę lub jej spory zapas to faktycznie możesz czekać na nowosci.
Dla mnie E400 to kit (nie chodzi o szkło) zastanawiam się ciągle co Olek chciał nim osiągnąć??? czy nie mieli co zrobić z 10Mpix matrycami?
Ani foty nie są lepsze od poprzednich modeli (patrząc na każdy z mini segmentów lustrzanek) ani wygląd nie powala, miniaturyzacja to chyba zerowa zaleta (jak dla mnie) no a obiektywy kitowe też do kitu.
E330 to porządny sprzęt i jak dla mnie nie ma co go porównywać z E400 bo nie warto!
E-300 / 14-45; 40-150, FL-36
heh a ja bym taką 400, czy 410 z fikuśną 25mm nie pogardził. Jednakże po pierwsze, brak kasy, a po drugie fikuśnej 25mm nie ma
pozdrawiam
Ooo tez bym chciala to wiedziec!Zamieszczone przez rzysk
Z tego, co wiem, to juz e400 mial miec LV, e410 bedzie mialo LV.
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Do PMA nieclay miesiac. To nie tak dlugo. Moze jednak warto poczekac jeszcze ten miesiac, by nie zalowac? Chyba, ze potrzebujesz aparatu na teraz. Wtedy E330 bedzie z pewnoscia dobrym wyborem, to naprawde dorby aparat. Ja go polecam, caly czas uwazam, ze wydane na niego pieniadze (niemale, bo kupowalem, jak jeszcze byl calkiem nowy. Niestety, ale potrzebowalem go juz wtedy) to dobrze wydane pieniadze, w zadnym wypadku nie stracone. Mimo to ja bym jednak poczekal, by potem nie zalowac. Zeby tylko po PMA nie zabraklo E330, bo po takich cenach to pewnie sie sprzedaja niezle
Pzdr
E-400 w porównaniu z E-500 ma dużo mniejsze szumy przy zachowaniu większej liczby szczegółów:
http://www.biofos.com/esystem/e400_tst.html
(porównanie pod koniec strony)
Może troche nie pasuje do wątku, ale warto zobaczyć (nie wiedziałem gdzie wrzucić)
witam, podpiąłem się pod ten wątek bo mam problem z moim E400. ostatnio na fotkach wyskakuje mi cienka,, pionowa, jasna kreska. Podejrzewam że to matryca szwankuje. Jest na to sposób, muszę robić za każdym razem mapowanie pikseli, wtedy znika. Zastanawiałem się czy nie oddać do serwisu i tutaj moje pytanie, czy się opłaca bo pewno matryca będzie do wymiany a jeżeli tak to czy wrzucą kodakowską czy panasa... Orientujecie się może jakie koszty mnie czekają... pozdrawiam.