Zamieszczone przez grizz
oo grizz wyniuchal jakies zrodelko przeciekowa wnioskuje to po tym, ze zachecasz ludzikow do olka bardziej niz Radek, Fotomi Jeronimo i ja razem wzieci
![]()
Zamieszczone przez grizz
oo grizz wyniuchal jakies zrodelko przeciekowa wnioskuje to po tym, ze zachecasz ludzikow do olka bardziej niz Radek, Fotomi Jeronimo i ja razem wzieci
![]()
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
Informator Grizza widocznie nie wie, że zaczęło się polowanie.![]()
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
nie strasz chłopaka, kogoś trzeba ustrzelićZamieszczone przez RadioErewan
![]()
było sobie życie
Zabawni jesteście z tym polowaniem, naprawdę, jeżeli nie podpisywał jakiejś lojalki o tajemnicy, to co mu możecie zrobić ? Plotkować każdy może...
Pamiętajcie że groźby też są karalne....mam znaleźć & ?
![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Ale nikt o Grizzie nie pisał, jemu nic nie grozi(ł), masz rację.Zamieszczone przez zibi1303
Od rzemyczka do koniczka.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Jeśli się wam uda w tej gmatwaninie coś wyłowić, to wam pierwszy pogratulujesprytu
.
Ja sam już przestaje czasem odróżniać realne i logiczne prognozy od pobożnych życzeń
Mimo to wierzę w Olka, bo SP550 mnie mile zaskoczył, choć się spodziewałem dobrego aparatu w tej klasie. Jeżeli będzie podobnie z DSLR'ami to będzie miodzio....
/*...................*/
/* ...........................*/
Prawde mowi zibi1303. Co zas do tych informacji, to byc moze sa to przecieki kontrolowane. Wiele firm stosuje taka polityke, aby wzbudzic zainteresowanieZamieszczone przez zibi1303
![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
nie ma nic lepszego niz marketing szeptany lub taki, ze to zainteresowani sami sobie nawzajem przekazuja informacje (pamietacie filmik Dove z ta modelka i fotoszopem?)Zamieszczone przez zigger
ale sa firmy, ktore musza sie nauczyc, ze robic przecieki informacji warto o wiele bardziej niz trzymac do konca wszystko w tajemnicy ...
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
Sprawdzone i to 2 razy :P Na jednej baterii zrobiłam ok 700 zdjęć podczas wycieczki na wakacjach, również na jednej baterii byłam na pewnych zawodach, z których przyniosłam również ok 700 zdjęć. Bez lampy wszystkie. LCD był włączony większość czasu, bo dużą część wtedy robili moi rodzice. Jak bardzo chcecie, to mogę poszukać tych płytek i dokładnie podliczyć, ile było fotek, aczkolwiek bateria po tym nie była wyładowana do końca :PZamieszczone przez sliwka
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
No jeżeli tak, to zwracam honorNie ma jak sprawdzone w praktyce. Mam nadzieje ze obeność na zjezdzie w Gdańsku bedzie odchaczona. Wez sprzecik i wszystkie szkiełka
![]()
OLYMPUS E-300 + ZUIKO 14-45 + CF 512MB U II + HAMA UV + COBRA.
"Jeśli Twoje zdjęcie nie jest wystarczająco dobre, to znaczy, że nie byłeś wystarczająco blisko" - R.Capy
http://plfoto.com/101112/autor.html