3 jest świetna. Jedynka po przycięciu też lepiej się prezentuje.
3 jest świetna. Jedynka po przycięciu też lepiej się prezentuje.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Trójka fajna ale jedynka MSZ po przycięciu bije ją na głowę !
Ogólnie bardzo ciekawe kadry.
Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Trójkę już kiedyś obgadaliśmy w Galerii. Nadal się podoba
1. - zdecydowanie po przycięciu. Wrota kościoła są na tyle rozpoznawalne i wymowne, że nie widzę większej straty po usunięciu krzyża. Moim zdaniem przekaz nadal jest. A nawet... symbol bez symbolu - to jest dopiero wyzwanie![]()
Trójkę nieco przyciąłem w porównaniu z wersją 'galeryjną'. Chętnie podmieniłbym też kilka innych zdjęć z galerii na ich nieco lepsze kopie, ale chyba tego nie da się już zrobić...
Tak to bywa, kiedy przesiadka z picassy na PS elements odbywa się tak późno.
2 .. sprzedawca marzeń
2 i 3 mnie sie bardzo podobają![]()
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Fajne tematy łapiesz, podoba mi się. Technikę i tak w końcu opanujesz. Pozdrawiam.
dziękuję wszystkim za komentarze i podsunięcie pomysłu z przycięciem pierwszego zdjęcia. Niestety na imageshack doszło chyba do jakieś awarii i 'zjadło' mi zdjęcie nr1 z pierwszego postu. Niestety nie mogę już go wyedytować, więc pozwolę sobie zamieścić tutaj kopię zdjęcia nr1 (jeszcze przed przycięciem). Jeśli moderator podmieniłby uszkodzonego linka do fotki nr1 z pierwszego postu, na poniższy to byłbym bardzo zobowiązany...
http://img44.imageshack.us/img44/740...zer800q100.jpg
Ostatnio edytowane przez outsider ; 26.03.10 o 21:52
Wątek zapowiada się ciekawie. Dawaj więcej![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dawno nie pisałem w tym wątku, bo skromny człek ze mnie....
Jednakże pojawił się u mnie Dylemat i jeśli komuś zechce się otworzyć ten wątek i coś napisać to będzie miło...
Zazwyczaj ludzi fotografuję w bw lub w sepii, ale tym razem mam dylemat...
kolor czy nie?
4a
4b
....a może wyciąć tą zazdrosną żonę i gościa, który patrzy nie tam gdzie trzeba?
"niekolor" MSZ o niebo lepszy, koniecznie w B&W sproboj jeszczei z tym odcieciem lewej strony tez mozesz pokombinowac
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi