Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: A moze sie zmeczyl zwiedzaniem Katedry w Kolonii...?

excel
    Gość

A moze sie zmeczyl zwiedzaniem Katedry w Kolonii...?

Poszedlem w slady Czarnego...

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Re: A moze sie zmeczyl zwiedzaniem Katedry w Kolonii...?

Cytat Zamieszczone przez excel
    Poszedlem w slady Czarnego...
    Oj, excel, ja wiem ze Rafał, lubi dać sobie w palnik, no ale, że Ty też, to się nie spodziewałem...

Excel, tak z ciekawości zapytam: miałeś opory, żeby cyknąć to ujęcie, czy bez problemów wyjąłeś aparat pod hasłem - O! ciekawe ujęcie! Pytanie oczywiscie bez podtekstów...
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

excel
    Gość

Cytat Zamieszczone przez blady
    Excel, tak z ciekawości zapytam: miałeś opory, żeby cyknąć to ujęcie, czy bez problemów wyjąłeś aparat pod hasłem - O! ciekawe ujęcie! Pytanie oczywiscie bez podtekstów...
    Blady, powiem Tobie, ze mialem opory i to wielkie. Nie tyle faceta sie balem, bo zasnal snem bardzo dzwiecznym, wiec nie bylo obawy, ze mnie znienacka trzepnie, ale pamietaj, ze przechodnie nie zawsze sa tego samego zdania, co Ty, i niekiedy patrza niezyczliwym okiem na fotografowanie skrajnosci.
    Problem stanowia miejsca, gdzie nie bardzo jest gdzie sie schowac. Akurat przed katedra kolonska jest wielki plac, a na nim zawsze pelno turystow. Trudno focic niepostrzezenie, ale przypomnial mi sie Rafal i nie moglem nie sprawdzic, co on czuje, kiedy ma jakiegos zulika przed soba. Podejrzewam, ze jemu serducho wolniej kolotalo, jak mnie.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    hehe To poczatek serii "mistrzowie yogi" ???
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Nie wiem czy zauważyłeś, że ci menele pod katedrą używają kilku polskich słów. Poligloci!

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

excel
    Gość
    RE,

na szczescie sie nie odzywal,wiec nie musialo byc mi wstyd, choc powiem Tobie, ze spojrzawszy na jego pepegi, mialem jakies takie dziwne uczucie znajomego, skadinad widoku. No, czasami sie spotyka takie pepegi.

pozdrawiam,
    excel

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Koleżce rozładowały się baterie. Na pewno śnią mu się piękne rzeczy. Łąka pełna kwiatów, wilgotne noski małych kotków, dzieci głaskające po pyszczkach szczeniaki itp. .
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    hehehe, zwlaszcza sloneczna ciepla laka mnie by chyba nie starczylo odwagi , ale za to podpatrzylem, jak sie takie fotki lekko "zalatwia", tzn delikatnie wplywa na fotografowany obiekt
    (nie bede zasmiecal watku swoimi wypocinami, wiec wstawiam linka)

http://i89.photobucket.com/albums/k2...0117Medium.jpg

na poczatku rozmowy sa ustalane porzadane pozy, wyrazana jest wstepna akceptacja, potem w sposob zwinny, aczkolwiek prawie niezauwazalny, zmienia wlasciciela argument motywujacy w postaci waluty powszechnie uwazanej za twarda .wszystko pieknie ladnie, tylko gostek przez caly czas mial albo niesamowity usmiech na twarzy, albo wyraz kompletnego nieszczescia i niestety malo kto by sie nabral, ze to "dziecko ulicy"
    takie fotki po prostu MUSZA byc naturalne, nie aranzowane, nie udawane i nie kupione. takie dokladnie jak przedstawiles.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kali999
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Może i poszedłeś w ślady czarnego ale dla mnie tylko fotografując pijaka, bo samo zdjęcie niestety ale to bardzo odstaje od tamtej fotografii.

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez kali999
    Może i poszedłeś w ślady czarnego ale dla mnie tylko fotografując pijaka, bo samo zdjęcie niestety ale to bardzo odstaje od tamtej fotografii.
    Moj drogi kali999, bardzo szkoda, ze bierzesz wszystko tak bardzo doslownie, nie wyczuwajac przy okazji wplecionego w moja wypowiedz humoru i zadziornosci slowa.
    Bez obaw - nie smialbym porownywac sie do poziomu Rafala Czarnego.

pozdrawiam,
    excel