Ostatnio edytowane przez Grex ; 4.06.10 o 01:40
38 fajne
35 krzywe?
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Jak dla mnie 37 oraz 38 podoba sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
a tam dramatyzujesz z tym bez odpowiedzido mnie juz nikt nie zaglada haha kaluza troszke za mala jak dla mnie ,ale fajne,koty poprostu lubie ps. gdzie mojego dorwale
a trzecie jakies takie bez wyrazu jakies
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Cześć, ruch się zacznie. 42. fajne , zmusza do zastanowienia się co tak naprawdę oglądasz,super, że czarno-biała. Kot stary, ale wygląda jeszcze zdrowo, za nim jakiś taki bałagan?. Na makro i pseudo makro się nie znam, to wydaje mi się jakieś nijakie.
Pozdrawiam, nie zniechęcaj się AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
42 nie bardzo wiem o co chodzi i co chciałeś przekazac ? chaotycznie w kadrze
43 kotek całkiem fajne się prezentuje tylko zwierzęta staraj się fotografować raczej z ich perspektywy, połóż się przed kotkiem npszukaj takich perspektyw które zaciekawią widza a nie takich z których zawsze widzimy zwierzaki "od góry". Widac że kote wypatrzył coś ciekawego na horyzoncie
44 nie wiem czy chodziło o zdjęcie makro? na tym zdjęciu tylko kolorki mi się podobają w sensie ten żółty taki ładny
Oglądaj zdjęcia klubowiczów i czytaj komentarze i uwagi, pokazuj swoje prace i będzie coraz lepiej![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
42 ciekawie pomyślane tylko dla mnie trochę za ciasno.
43 za Igorrą - wyglądałoby lepiej gdybyś zniżył się do poziomu kota.
44 sympatyczny kadr, ciekawie zakomponowany, ładne kolorki.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików