A jak nie będzie żadnej rolki tylko guziczki?Zamieszczone przez KaarooL
![]()
![]()
A jak nie będzie żadnej rolki tylko guziczki?Zamieszczone przez KaarooL
![]()
![]()
to wtedy naciągnę nieco kryteria (idźmy z duchem czasu...). pojadę do jakiegoś porządnego sklepu w 3city pomacać to kosmiczne cudo. albo podejdzie albo nie.A jak nie będzie żadnej rolki tylko guziczki?
Myślę że podejdzie, pragmatyzm i jakość parametrów (a te będą na pewno dobre) zwyciężą stare nawyki. ;P![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
jak dla kogoZamieszczone przez rezon
pozdrawiam
... i wymienne obiektywy to przeżytek.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
...dlatego mamy SP-550...Zamieszczone przez Michu (Pentax)
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Jesli wizjer to przezytek, to moze w ogole go nie wbudowywac, po co... Ech... Kadrowanie przez LV i wizjer to dwie kompletnie inne rzeczy. Wez sobie E330 i porownaj wygode kadrowania z reki przez wizjer i przez LV (glownie popatrz na to, ze troche trudniej utrzymac aparat kadrujac przez LV...)... Ech...
NIe mówiąc o mocnym świetle słonecznym i wtedy g widać na ekraniku. Natomiast przy długiej ogniskowej i drganiach niczego nie widać i trudno coś dobrze wykadrować...Zamieszczone przez suchar
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
Swieta prawda. Wizjer jest nie do przecenienia. Wczesniej mialem kompakta i teraz nieprzypadkowo w wiekoszosci przypadkow, majac LV, uzywam wizjera. Twierdzenie, ze wizjer to przezytek to mowienie bzdur.Zamieszczone przez Yx
Chyba to z ironią napisano, ale kto wie...Zamieszczone przez suchar
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła