Może ten zadziała:
http://www.military.pl/rothco-namiot...ie-_1370t.html
Na ebay taniej.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Batalionów coraz więcej. Samce łysawe jednakowoż - jeszcze chwilę potrwa układanie fryzur.
Ze względu na wysoki stan wody i brak wysepek ,spotkać je można w dziwnych miejscach - np na ....oziminie. Polecam okolice wsi ( kilka chałup) Kleszcze.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Wracając dzisiaj z Białegostoku, nie odmówiłem sobie przyjemności wpadnięcia nad Biebrzę. Podjechałem do Burzyma (Burzymia?). Rzeka prezentuje się pięknie, kaczeńce już lada moment. Jednym słowem cudnie! Już się nie mogę doczekać wyprawy.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
ja też liczę dni
Jacek
Witam.
Zajki tętnią życiem. Sporo gęsi i świstunów. Większość ptaków pomiędzy pierwszą i drugą groblą. Batalionów jeszcze mało, czasem natomiast trafi się ,,dziwak" jak mi dzisiaj - szablodziób.
Trochę fot z wczorajszego popołudnia też załączam. Kanadyjką przez rozlewiska![]()
Szablodziób - pierwsza klasa!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
NIe będzie taki skromny,to Jaszma?
Jaszma. Na F 2.8 taka sobie ale od F 5.6 jest dobrze.