Strona 53 z 95 PierwszyPierwszy ... 343515253545563 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 948

Wątek: Biebrza całodobowo

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar moose
    Mieszka w
    Biebrza
    Siła reputacji
    53
    Moja galeria
    Nie wyprą się. Podjadę i zrobię zdjęcia tego samego miejsca ( ta sama droga i tło) i dołączę do wniosku + współrzędne z gps`a.
    P.S. Mouson - jaka to była ogniskowa? Już po przeliczeniu kropa? Coby podobnie ująć.
    "Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
    Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Trzymamy kciuki, żeby się udało.Mocno!
    A swoją droga nie mieści mi się to w głowie DLACZEGO straż nie ma kasy na paliwo?
    To chyba powinien być priorytet, utrzymanie rzeki i "zwierzyńca" w stanie dotychczasowym, bo jeśli ta rzeczywistość się zmieni to cały Park, te wszystkie ścieżki tablice ambony itd. nie będą miały sensu! To jest nasz skarb na miarę światową.....

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    myslę że inteligentny moze sięywprzeć i wybronić

Ale nie pisze jak - bo a nóż łajzy to czytają więc po co maja miec podpowiedź

Pamiętajcie robić RAWy to zawsze łatwiej odbić argument że zdjęcie nie jest manipulowane..

trzymam kciuki

Proceder powszechny niestety również w Kampinoskim PN i tez się zdarza w Karkonoskim, choć tam wygląda na to, że pieniądz na ściganie tego typu wybryków jest na szczęście jakiś..

| OlyJedi
    Mieszka w
    B-stok
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez moose Zobacz posta
    Nie wyprą się. Podjadę i zrobię zdjęcia tego samego miejsca ( ta sama droga i tło) i dołączę do wniosku + współrzędne z gps`a.
    P.S. Mouson - jaka to była ogniskowa? Już po przeliczeniu kropa? Coby podobnie ująć.
    Wyprzeć się nie wyprą ,ale zostaną ukarani śmieszną grzywną.Sam znam takie miejsca gdzie może kładów za dużo nie widziałem ,za to samochody ludzie myją w dopływach Narwi na terenie parku.

Mieszka w
    Biebrza
    Siła reputacji
    53
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez narzece Zobacz posta
    A swoją droga nie mieści mi się to w głowie DLACZEGO straż nie ma kasy na paliwo?
    To chyba powinien być priorytet, utrzymanie rzeki i "zwierzyńca" w stanie dotychczasowym, bo jeśli ta rzeczywistość się zmieni to cały Park, te wszystkie ścieżki tablice ambony itd. nie będą miały sensu! To jest nasz skarb na miarę światową.....
    Nie wiem dlaczego. Trzeba by zahaczyć o ten temat Warszawę. Dlaczego nie ma kasy na paliwo, telefony, papier do ksera, prąd, ogrzewanie i wszystko inne. Parki finansowo macają w tej chwili błotniste dno bajora i na nic lepszego się nie zanosi. We wszystkich Parkach tak jest. Oprócz straży dotyczy to wszystkich leśników, pracowników naukowych: botaników, ornitologów itd. Nie wiem czy jeszcze w ogóle jakiś samochód służbowy jeździ po Parku. Raczej nie.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez LeonAmator Zobacz posta
    Wyprzeć się nie wyprą ,ale zostaną ukarani śmieszną grzywną.Sam znam takie miejsca gdzie może kładów za dużo nie widziałem ,za to samochody ludzie myją w dopływach Narwi na terenie parku.
    Leon, ale od czegoś trzeba zacząć.
    Ostatnio edytowane przez moose ; 3.05.11 o 19:10 Powód: Automatyczne scalenie postów
    "Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Tak wracajac do pozytywnych tematow...
    Jak bataliony? Sa jeszcze aktywne? Czy moze juz siedza na gniazdach?

Pytam bo dzisiaj wieczorem wybieramy sie na Biebrze, a do pokonania 1100 km.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kowal73
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    141
    Moja galeria
    Niech się wyprą i wyjdą na czysto ale sam fakt że będą postawieni przed upierdliwą sędziną i nakazy stawiania się na rozprawy + koszty związane z ew prawnikami mogą w przyszłości zaowocować bardziej roztropnym postępowaniem. Dodatkowo fotoamatorów nie trzeba będzie zachęcać i bardzo chętnie włączą się w walkę z dzikusami. Nawet niech ich ukrają 100zł ważne by ukarali.
    sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
    sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce

www.k2-stal.pl

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kowal73 Zobacz posta
    Niech się wyprą i wyjdą na czysto ale sam fakt że będą postawieni przed upierdliwą sędziną i nakazy stawiania się na rozprawy + koszty związane z ew prawnikami mogą w przyszłości zaowocować bardziej roztropnym postępowaniem. Dodatkowo fotoamatorów nie trzeba będzie zachęcać i bardzo chętnie włączą się w walkę z dzikusami. Nawet niech ich ukrają 100zł ważne by ukarali.
    Prawda! Aż łapa świerzbi: za mo..ę, o glebę i na łańcuch! Co to za plaga wredna, jak pisał Dobas " Kampinoski, karkonoski Park Narodowy" ja dorzucę jeszcze: puszcza Słupecka nosz nie ma chyba miejsca gdzie by się "tępe pały" nie kręciły!!
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    A przy okazji: dziękuję Ci moose za wspaniały wątek! Ciężko się z niego wydostać!
    Ostatnio edytowane przez Saboor ; 6.05.11 o 12:26 Powód: Automatyczne scalenie postów
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Mieszka w
    Biebrza
    Siła reputacji
    53
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez narzece Zobacz posta
    Tak wracajac do pozytywnych tematow...
    Jak bataliony? Sa jeszcze aktywne? Czy moze juz siedza na gniazdach?

Pytam bo dzisiaj wieczorem wybieramy sie na Biebrze, a do pokonania 1100 km.
    Bataliony jeszcze są. Trzymają się zachodniego brzegu rzeki i tam radzę Ci na nie popolować. Szostaki,Mocarze, Brzostowo, Chyliny, ew. Mścichy - zależy gdzie będziesz nocował.
    Na gniazdach nie siedzą bo i u nas już raczej nie gniazdują
    Ładnie można by urwać białoskrzydłe - poszukaj błotek wśród wody. Tam siadają, samce przynoszą samicom robaczki, sympatycznie jest.

Awatar KamilB
    Mieszka w
    podlaskie (BKL)/SGGW
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    moose, a co z Zajkami Rybitwy są w tym roku