Wrzucać fotki !!!Nie mogę z roboty się wyrwać to chociaż na zdjęciach zobaczę jak tam pięknie :/
Wrzucać fotki !!!Nie mogę z roboty się wyrwać to chociaż na zdjęciach zobaczę jak tam pięknie :/
W okresie w którym przebywaliśmy pogoda nie rozpieszczała. Temperatury zbyt niskie. W Brzostowie gdzie mieliśmy metę stan wody był zbyt wysoki i wyspy jeszcze się nie poprzebijały. W niedzielny poranek kiedy pakowaliśmy sprzęt do samochodu w pięknym słońcu słyszeliśmy jak życie tętni. Zazdroszczę osobą które przyjadą w tym i przyszłym tygodniu.
Całe szczęście że klępa dopisała ale obserwując niektórych fotografujących to w weekendy znacznie zwiększa się populacja łosi w okolicy i nie wiem dlaczego większość w Land Cruiserach.
Bojownik batalion - jak sama nazwa słusznie wskazuje...![]()
![]()
na szybko bez zabawy na początek partyzanci
Fajnie !
Szczególnie drugie![]()
Fajneprosimy o jeszcze
The question is: What is a Mahna Mahna?
kowal73, dzięki za miejscówkę na Remiza. U wujka wisi już 30x45. Pozdrowienia dla całej ekipy!!
Dziś mała wstawka Biebrza & Narew krajobrazowo...
Hej. Ano rozkręca się Biebrza. Łosie okupują Bagno Ławki koło wieży widokowej ( można trzaskać szerokim kątem - od 3m). Kaczeńce powoli się kończą. Bataliony do wyłapania na Grądach Woniecko - dojazd pierwsza droga za Grądami w prawo ( poprawiona równiarką) lub od Bronowa za mostem ( uwaga na wodę).
Przyjemnie się zrobiło oby tylko pogoda dopisała.
Jutro jak zdążę to wrzucę kilka poglądówek. Na razie totalnie przegrywam z czasem. 4.30 - 9ta w budzie, potem łódką do roboty a po pracy stolarka.![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"