Gratki dobas
a gdzie ten film jak to zwycięzca tańczy, oglądając go nie przypuszczałem że to taniec zwycięski![]()
Gratki dobas
a gdzie ten film jak to zwycięzca tańczy, oglądając go nie przypuszczałem że to taniec zwycięski![]()
gratulacje dobas!
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Gratulacje dla zwycięzcy i uczestników.
PEN kusi coraz bardziej, świetny aparat, jako kamera również sprawdza się wyśmienicie.
To był majstersztyk reklamy dla Olympusa --powinni Ci dużą kasę za to zapłacić (z Japonii)... gratulacje
Dobas pozamiatał![]()
Gratulacje!
ooooooj bez przesady - majstersztyk to oryginalna reklama Pena filmowana ze zdjęć... Zaś co do dużej kasy to ostatnio mam "kasę na picie" - lezy na biurkuWięc jak nie zapłacą z Japonii nic złego się nie stanie
Żeby nie było że naruszam ustawę o wychowaniu w trzeźwości to chodzi mi o rebus - "pieniądze na picie"![]()
Ostatnio edytowane przez dobas ; 17.03.10 o 18:33
Gratulacje. Zasłużona wygrana!
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Gratulacje Dobas. Licznik wyswietlen swoja droga, ale pomysl naprawde nietuzinkowy.
Rolleicord, Canon
flickr
Gratulacje dla zwycięzców.!!!!!!!!
w szczególności dla Dobasa - pomysł od początku wydawał mi się nietuzinkowy i cieszę się, że został tak wysoko oceniony. Wspaniałach fotografi i przyjemności z pracy PEN-m życzę
![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro