Piękna jest, choć powiem że wolę naturalny kolor niż te udziwnienia. Słowacy pięknie potrafią podświetlić jaskinię aby uwydatnić szczegół nie gubiąc naturalnego kolorytu.
Piękna jest, choć powiem że wolę naturalny kolor niż te udziwnienia. Słowacy pięknie potrafią podświetlić jaskinię aby uwydatnić szczegół nie gubiąc naturalnego kolorytu.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Rok temu nie było tak kolorowo...
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
W ubiegłym roku udało się wreszcie zakończyć budowę pomnika poświęconego katastrofie gibraltarskiej... Zlokalizowany jest w okolicach Europa Point. W jego pobliżu wkrótce zostanie wybudowany... stadion piłkarski. Na razie reprezentacja Gibraltaru będzie rozgrywała swoje mecze, jako gospodarz, w ... Portugalii (Faro) (z racji nieustannego konfliktu Gibraltaru z Hiszpanią).
423. Pomnik katastrofy gibraltarskiej. W głębi, z mgły wyłania się Afryka.
![]()
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 19.05.14 o 21:12
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
424 bardzo ładne zdjęcie.
PS Bardzo przyjemny wątek, będę częściej zaglądał.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
409 - ale owłosiony i z polipami ...
Usunął bym bliki, przyciemnił i nasycił niebo, a wtedy te dwa piękne zdjęcia zyskają pazur![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||