E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Świetne fotki - a małpeczka - super.
Pozdrawiam.
Fajnie sie oglada, wrzucaj foty.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Małpka superowa jest .
Faktycznie może być ciekawie.
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Do centrum Gibraltaru można dostać się na piechotkę lub autobusem ....
221
![]()
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 10.06.13 o 13:14
Każda fotka rozbudza ciekawość. Świetne czekam na nastepne.![]()
Ponieważ byliśmy na wakacjach wybraliśmy pierwszą opcję, dla pewności, że nie zabłądzimy (chociaż wszystkie ulice są znakomicie oznakowane) chcieliśmy kupić mapę, ale jak to zwykle bywa z automatami, straciliśmy kasę a mapy nie dostaliśmy
222
223
Całe szczęście już na pierwszym rondzie znaleźliśmy olbrzymi kompas, więc poszliśmy na azymut...
224
![]()
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 10.06.13 o 13:15
To chyba akurat zegar słoneczny, ale faktycznie fajnie skomponowany. No i architektonicznie współgra z tą stacją benzynową.
Dawaj dalej![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Oprócz funkcji zegara słonecznego ma również zaznaczone kierunki, dlatego żartobliwie nazwałem go kompasem![]()